Connect with us

Intervjui

IGRA SUDBINE 4: Ko će biti GLAVNA NEGATIVKA? Evo šta OTKRIVA Žarko Jokanović…

Saznajte šta nas još očekuje u nastavku serije

Published

on

Sapunica “Igra sudbine” dobila je novu, četvrtu, sezonu i nove likove, koji će osvežiti i dodatno podgrejati dosadašnja zbivanja. Iako su glumci imali letnju pauzu, koju su iskoristili za odmor sa porodicom i prijateljima, poznati scenarista serije Žarko Jokanović je leto proveo radno.

Nakon što je objavio da će serija dobili i nastavak, letnji odmor je iskoristio za pisanje novih epizoda, u nadi da ni ovoga puta neće izneveriti očekivanja publike. O novoj sezoni, novim likovima i zapletima, pričao je Žarko za Prvu:

– Od nove sezone očekujemo i dalje neobično veliki rolerkoster dešavanja, uzbuđenja, neverovatnih ljudi, pojava, emocija… Očekujemo burne, turbulentne veze. Neke će se prekinuti, neke će započeti. Sve je kao i u životu – jedan EKG, sve ide gore-dole. Najgore je kad je ravna linija, jer to znači da života nema. Ovde će biti na pretek uzbuđenja i svega što proizilazi iz živopisnih karaktera likova koji su naši glumci maestralno odigrali – kaže Žarko i dodaje:

– Jedna od glavnih tajni “Igre sudbine” jeste što se ništa ne zna unapred.

Žarko-Jokanović-Igra-sudbine

Da li će neki likovi doživeti transformaciju?

– Pa kao i u životu. Ceo život imamo primere da su ljudi oko vas i bolji i gori. Neki vremenom shvate šta su uradili, pa se vrate na “fabrička podešavanja”.

Pošto je Žarko neko ko voli da radi ono što niko ne očekuje, te je stoga neočekivano vratio lik Une Hristić u novu sezonu serije.

– Njenim likom želim da poručim da je sve moguće. Ništa nije konačno sem smrti. Napustila je porodicu i zemlju, kako bi iz sopstvenog očaja zaštitila supruga i dete. To je antička tragedija. Čovek kada je bolestan ima pravo na svaku vrstu razmišljanja, pa tako i Una. Videćete kako će se razvijati njen lik. Ja mislim da ćete publika biti više nego iznenađena – smatra Žarko.

Da li Una preti da bude jedna od glavnih negativaca?

– To ne mogu da vam kažem zato što se ovde stalno smenjuju glavni negativci, kao i u životu. Za neke stvari čak ni ja ne znam.

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement