Connect with us

TV

Olja Lević OTKRIVA da li će se Mila i Aleksa RAZVESTI i hoće li Tamara biti u 4. sezoni “Urgentnog centra”

Sve sluti na kraj…

Published

on

Nova sezona serije “Igra sudbine” uveliko je počela, a publika se već nervira zbog trzavica koje opet ulaze u Milin i Aleksin brak. Kao i u prethodnoj, tako će i u ovoj sezoni na njihovom ljubavnom putu prepreka biti Barbara Buha, a mlada glumica Olja Lević, koja tumači lik Mile Galić, pričala nam o novim dešavanjima u seriji.

– Ova sezona će doneti dosta novih događaja, likova. Biće pravo osveženje, sa te strane. Šta je sve Žarko smislio, ja ne znam tačno da vam kažem. Svakako, priredićemo vam još akcije, lepe i manje lepe trenutke. Svašta će se dešavati – pričala je Olja.

Igra-sudbine-Aleksa-i-Mila

Žarko Jokanović je najavio da će neke ljubavi “pucati”, dok će se neke druge sklapati.

– Mila i Aleksa će nailaziti na teške trenutke. To je jedna lepa i retka ljubav, videćemo da li će opstati. Ja se nadam da će naći pravi put. Meni je glumački mnogo izazovnije da tu bude turbulencija, nego da glumimo skladan par. Sada im sledi mnogo ozbiljnih trzavica.

Mila Galić i Olja Lević imaju nekoliko zajedničkih crta ličnosti.

– Poruka mog lika je i moja poruka privatno – da ispravnim stavom, pružanjem ljubavi i negovanjem odnosa sa bliskim ljudima mogu da se dobiju najlepše stvari u životu. Takođe, Mila je vredna, odgovorna i poštena devojka koja je sa svim svojim kvalitetima unapređena u direktorku Fondacije. To može biti nadahnujuće za sve ljude koji grade karijeru.

Olja-Levic-Urgentni-centar

Glumicu će publika imati uskoro prilike da gleda u novoj sezoni “Urgentni centar”.

– Imala sam ponudu da glumim u novoj sezoni “Ugrentni centar”, koju sam prihvatila kada nisam znala da će “Igra sudbine” imati i četvrtu sezonu. Tako da sam uspela da uskladim snimanja – zaključuje Olja.

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Advertisement