Connect with us

TV

PRVI PUT NEGATIVAC! Miki Damjanović OTKRIVA sve o novoj ulozi u NOVOJ SERIJI

Posle Radića, Dode i Brke stiže opaki Boriša

Published

on

Miki-Damjanovic-Od-jutra-do-sutra

Dok protagonisti nove, intrigantne sapunice “Od jutra do sutra”, polako osvajaju srca gledalaca, popularni glumac Milorad Miki Damjanović otkrio nam je da ćemo i njega uskoro gledati u toj seriji. Posle uloga poštara Brke u “Kolu sreće”, inspektora Radića u “Tatama” i hakera Doda u “Igri sudbine”, Miki se raduje što će nam sada dočarati, kako kaže, potpuno drugačiji lik.

– Uloga u telenoveli “Od jutra do sutra” je drugačija od svih koje sam do sada igrao, jer glumim negativca koji se zove Boriša. On će sigurno biti nešto najizazovnije što sam do sada tumačio. Vrlo mi je inspirativno da igram takvog čoveka, pošto na televiziji do sada nisam igrao zle ljude. Glumac voli da dobija da igra različite uloge i zbog toga sam, između ostalog, prešao iz “Igre sudbine” u “Kolo sreće” – kaže prvak Drame Beogradskog dramskog pozorišta i autor poetsko-muzičkog kabarea “Čeznem da vam kažem” sa kojim nastupa širom Srbije.

Osim što je angažovan na televiziji i u teatru, Miki Damjanović je i osnivač i direktor Festivala posvećenog sećanju na lik i delo glumca Danila Lazovića i govorenju poezije “Dani Danila Lazovića”, koji će po deveti put biti održan u Priboju od 21. do 24. septembra.

– Centralni deo manifestacije je najvažniji, zato što se 12 studenata glume svih akreditovanih akademija iz Srbije, BiH, Makedonije i Crne Gore, takmiče u govorenju poezije. Pobednik dobija povelju “Danilo Lazović” i novčani deo nagrade od 1.000 evra. Ove godine ustanovljena je i specijalna nagrada “Smart produkcije”, koja se sastoji od plakete i angažmana jednog od 12 takmičara u projektu “Smart produkcije”, a koju dodeljuje žiri produkcije – kaže Damjanović, dodajući kako se nada da će njegov kabare “Čeznem da vam kažem” imati premijeru u Beogradu krajem oktobra, a najkasnije početkom novembra.

– Odigrali smo ga već 17 puta po Srbiji, a novu sezonu smo već otvorili na “Matićevim danima” u Ćupriji. Sada idemo u Čajetinu, Novi Pazar i Sjenicu. Kabare je intimna priča o mom životu, kroz poeziju i muziku, nešto između stendapa i kabarea, monodrame, duodrame – ističe Miki Damjanović.

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvot Novosti

Advertisement