Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 535. epizoda: Luka PLANIRA nečije UBISTVO? Ines dolazi da KAZNI Zvrka

Neko će da nastrada?

Published

on

Igra-sudbine-535-epizoda

Igra sudbine 535. epizoda: Jasna otkriva Adi da joj Una rekla da joj je neka ptičica iz “Kan holdinga” poverila nešto što smatra da bi njena gazdarica trebalo da zna. Ada shvata da Una ima špijuna koji tamo radi za nju.

Mile Kupus dolazi u posetu Luki. Pita ga da li može nekako da mu pomogne. Luka mu kaže kako mu je potreban profesionalni ubica.

Aleksa pita Vukašina da li može da sazna gde mu se nalazi ćerka. On mu govori kako su njegovi ljudi već počeli da istražuju po terenu u blizini mesta stanovanja Barbarinih roditelja.

Doktor Urošević zatiče Milu ispred vrata Barbarine sobe. Pita je da li postoji nešto što bi volela da mu kaže.

Luka se jada Adi i kaže kako i dalje voli Zvrka.

Lenka kaže Strahinji da počinje da joj smeta to kako se ponaša i da bi trebalo da vezu stave malo “na led”, a da posle toga vide da li mogu da nastave zajedno.

Ada upoznaje Stelu sa Madam Deni, koja joj kaže kako zna sve o njoj, da je pročitala njen dosije i da ima impresivnu karijeru. Ada joj govori kako će joj njena tética pomoći u prikupljanju podataka jer je upućena u celu priču.

Ines odlazi kod Zvrka, koja joj govori kako je nije očekivala. Ova joj odgovara kako ni ona nije očekivala da će se udati za njenog dečka, i da za svaki zločin postoji i kazna.

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement