Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVAMO: Evo KADA stiže TREĆA SEZONA! Hoće li se Vuk i Vera POMIRITI?

Mirjana Bobić Mojsilović otkriva SVE o novim epizodama!

Published

on

Tajne-vinove-loze-2

Tajne vinove loze serija je u produkciji Telekoma Srbija i MetRo filma koja nas već dve godine na kanalu Superstar i na RTS 1 vodi u čaroban svet vina, ljubavi i intriga šetajući nas kroz najlepše pejzaže Srbije, ali i kroz vreme.

Priča o isprepletanim sudbinama Smiljanića i Tomovića ove godine sve nas je ostavila u šoku saznanjem o strašnoj tajni Verinog porekla. Međutim, mnogo toga ostalo je nedorečeno. Glavno pitanje koje nas sve muči jeste – hoće li Vuk i Vera obnoviti svoju ljubav? I kada.

Odgovor na to pitanje stiže nam spisateljice Mirjane Bobić Mojsilović na čijem je predlošku i zasnovana ova serija.

Mirjana u intervjuu za TV Novosti otkriva kada na male ekrane stiže nova sezona popularne melodrame, ali i da li će još neki od njenih romana biti ekranizovan.

– Sigurna sam da hoće. Zanimljivo je da je jedna australisjka producentska kuća već dva puta kupila prava za snimanje serije po mom romanu „Gospodin pogrešni“, ali su im prava ponovo istekla, pa će morati još jednom da ih kupe ako misle da snimaju seriju. Smatram da je i moj roman „Glad“ idealan za ekranizaciju – poručuje Bobićka, dodajući da ipak najveću nadu polaže na roman „Glad“.

A kada stiže treća sezona serije „Tajne vinove loze“?

– Sledeće godine počinje emitovanje – otkriva Mirjana Bobić Mojsilović.

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement