Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 536. epizoda: Sara Berger ima jednu VELIKU TAJNU! Tiče se Alekse! A evo o ČEMU JE REČ!

Published

on

Igra sudbine 536

Igra sudbine 536. epizoda: Uzbuđenjima u domu Kanačkih kraj se ne nazire. Barbara je uplašena, njeni roditelji mrtvi, a Aleksa se sa Vukašinom pita da nije i njegova ćerka poginula sa njima.

Ada Kanački u jednom trenutku osetila je da se Barbara Buha plaši. Crv sumnje neće dati mira staroj ljubiteljki pravde, a mi i sami donekle slutimo o čemu je reč. Uloga Sare Berger u životu Barbare Buhe naglo se promenila nakon krize i velike životne opasnosti iz koje se ova izvukla. Pitamo se zašto. A pita se i Luka Kanački. Koju to tajnu krije Sara Berger? Zašto je promenila ponašanje prema bivšoj drugarici?

Da li je baš Sara Berger ta koja zna gde je Aleksina i Barbarina ćerka?

Taman kad je pomislila da je najvećeg neprijatelja stavila pod kontrolu Adu čeka neprijatno iznenađenje. Nikša Korlat je otkrio ko je Adina krtica u njegovom okruženju. Naravno, mi znamo da je reč o njegovoj sekretarici, i on u to ispravno sumnja. Ali da li će uspeti da razotkrije njenu masku i zada Adi fatalan udarac?

I dok Aleksa „lupa glavu“ nad problemo nestale ćerke, Luka za njega ima šokantne vesti. Naime, on ga u razgovoru lične prirode moli za podršku i samo za jedno – da ga ne osuđuje šta god počinio. Na šta se to sprema Luka Kanački?

Jedino što bi bilo toliko šokantno, ali i radikalno u isto vreme jeste ono što niko od nas ne očekuje. Recimo da se Luka vrati Uni Hristić kako bi joj se približio i shvatio šta je to što ona zapravo hoće.

Da li to znači da će se Una i Luka pomiriti? I kako će na to reagovati Una Zvrk? Hoće li poludeti? Da li je vreme za pravu bombu?

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement