Connect with us

Sadržaj epizoda

Od jutra do sutra 8. epizoda: Damjan PRISTAJE na Vojinu IGRU, ali ima NOVA PRAVILA!

U sredu, 21. septembra

Published

on

Od-jutra-do-sutra-8-epizoda

Od jutra do sutra 8. epizoda: I dok se Damjan svojim izlaskom iz bolnice vraća u ulogu Marka pred reporterima, Danijela čini sve da ona i Srna ne budu otkrivene i dovedene u vezu sa incidentom koji je doveo do njegovih povreda.

Da li će Moma prihvatiti Danijelinu ponudu ili će sve ispričati Anđelki? Danijela se uplela u ozbiljne probleme…

Damjan je odlučio da nastavi igru koju je započeo sa Vojom, ali pravila igre će morati da se promene. Spisak Damjanovih uslova nije nimalo naivan…

Za to vreme, najveća Vojina briga je kako da udalji Barbaru od Marka, ali ne odustaje.

U seriji “Od jutra do sutra”, koja bi trebalo da ima 290 epizoda, glavne uloge tumače: Ivana Dudić, Milutin Milošević, Branimir Popović, Toni Mihajlovski, Jelena Gavrilović, Mina Lazarević, Milan Kalinić, Dragana Mićalović, Iva Štrljić, Milorad Damjanović, Miljan Davidović, Miloš Vlalukin, Jelena Đukić, Jana Milić Ilić, Vladimir Nićiforović, Srna Lango, Rade Maričić, Lora Orlović, Zlatko Rakonjac, Vesna Stanković, Bora Nenić, Isidora Vlček, Uroš Jovčić, Mina Nenadović, Snežana Dakić, Tašana Đorđević, Dušan Kaličanin, Mirjana Đurđević, Branko Vidaković, Milan Tošić, Ljiljana Jakšić, Mihailo Laptošević, Maja Stolić i Uroš Bubanja.

Scenario potpisuju Danica Nikolić i Maja Cenić, dok su za rešiju zaduženi Mihailo Vukobratović, Stanko Milošević i Aleksandra Elčić Čelanović. Producentkinja serije je Svetlana Drinjaković.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Advertisement