Connect with us

Sadržaj epizoda

U klinču 17. epizoda: Vanju čekaju nove VRATOLOMIJE sa Filipovim! Evo o čemu je reč…

U sredu, 21. septembra, od 20.00 na RTS 1

Published

on

U-klincu-17-epizoda

U klinču 17. epizoda: Pred Miličin meč i nakon incidenta sa Mungosom, tenzija raste i u klubu Velter i u kući Kovač, a Velja sve teže podnosi kontradiktorne uloge oca i trenera.

Hoće li Aljoša preći preko svog ponosa i priteći porodici u pomoć i to baš u vreme kada je toliko fokusiran na svoju muziku i odnos sa Iskrom?

Nakon što je odlučila da se vrati kući, Vanju čekaju nove vratolomije sa Filipovim poslovnim idejama u koje se uključuju i baka Anka i ujka Toma.

Naizgled sve deluje savršeno, ali hoće li Filip uspeti da pobedi svoju prirodu i ovoga puta zaista da sve od sebe?

U ulozi Aljoše prvi put u svetu glume pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo VeruovićVojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement