Connect with us

Domaće serije

Gledaoci rekli SVOJE! Evo šta ISKRENO misle o NOVOJ UNI! Nina ili Dragana? Evo KOJA Una je BOLJA!

Da li vam se dopao Unin preobražaj iz dobrice u ZLICU?

Published

on

Igra sudbine Una

Una Hristić se vratila u seriju Igra sudbine i napravila HAOS!  Ali – da li se publici taj novi haos dopao? Odgovor smo potražili na društvenim mrežama.

Igra sudbine startovala je sa novom sezonom od 12. septembra i nastavila istim tempom da krči put gledanosti i rejtinga. Uprkos tome što smo već prilično zagazili u novih 500 epizoda, interesovanje gledalaca za seriju koja je vremenom postala pravi fenomen – ne splašnjava.

Oni koji obožavaju junake popularne sapunice prate je da bi videli kakve nove avanture očekuju kanačke u nastavku, a oni koji su se negde već razočarali u seriju, i dalje su uz male ekrane od 20.00, tek da provere da li će ih nova epizoda, možda, iznenaditi. I vratiti na stari tok.

Najveće iznenađenje nove sezone jeste svakako glumica Nina Proročić Rukavina koja je u roli Une Hristić zamenila koleginicu Draganu Mićalović.

Naš utisak je da je Nina u glumačkom smislu odradila sjajan posao i odlično dočarala Uninu transformaciju od dobre i razumne devojke koju su bolest i izdaja zauvek promenile.

Sama uloga Une Hristić donela je nov i zanimljiv preokret u priči. Naravno, ima i to svojih nedostataka koji bi se uz svu dobru volju mogli opravdati jedino umetničkom slobodom.

Tako, kako, mnogi obožavaoci serije komentarišu na internetu, teško je objasniti toliku karakternu promenu devojke koja je ranije svojom dobrotom bila veliki uzor u seriji. Da li je Una zaista uz silne operacije, u težnji da povrati svoj pređašnji izgled (svi znamo da je postala debela, bradata i grbava žena), „operisala“ i psihu, te je uklonila svaki psihički trag one stare Une?

Da li je moguće da se ljudi toliko promene za samo godinu dana?

Takođe, gledaoce buni još jedan detalj. Mnogi se na forumima pitaju na koji način je Una uspela da za ovih godinu dana postane niža? Tako šaljivo komentarišu da je nova Una očigledno u Americi operisala i visinu.

Mnogima najviše smeta upravo to što se posle čitave sezone horor priča Una na scenu vratila kao, citiramo, „top ribetina“. Može li ovakav preobražaj da se dogodi za samo godinu dana, ostavljamo na procenu medicinskim stručnjacima, a mi vas pitamo – koja Una vam se više sviđa? Stara ili nova?

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo IMDb Prva

Advertisement