Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 538. epizoda: ŠOK! Una Zvrk je kidnapovana? A evo i KO ju je OTEO!

Ko je na Uninim vratima?

Published

on

Igra sudbine 538

Igra sudbine 538. epizoda: Novi nastavak najpopularnije i najgledanije domaće sapunice donosi nam bar dva iznenađenja koja će još jednom napraviti zaokret u daljoj radnji. Zlo ne spava pa je tako slučaj i seriji „Igra sudbine“. Dok Ada Kanački pokušava da otkrije kakva joj to strašna bolest preti, pretnja stiže i iz njenog najbližeg okruženja.

Una Zvrk će u narednoj epizodi doživeti najveći šok. Ko je to na njenim vratima? Da li su Vid i Una rešili da svoju osvetu protiv Luke sprovedu tako što će se dočepati Une? Ili će se na Uninim vratima pojaviti oni koji su oteli male Zlatiće? Da li je Una kidnapovana?

Uprkos tome što je imala mnogo razumevanja za činjenicu da je Una, ipak, majka njenog unuka, i dopustila da se ona vrati u vilu Kanački, Una nema podjednako poštovanja prema svojoj svekrvi.

Osim što će otkriti Ivanu i ostatku ukućana da Ada boluje od teške bolesti i time zariti nož u njihova srca, ona će u narednoj epizodi početi da razvija plan sa Vidom kako da nanese još veću štetu porodici Kanački. Izrevoltirana time što joj vaspitačica u vrtiću neće dozvoliti da preuzme njenog sina, budući da postoji spisak ljudi koji mogu doći po dete, ona sa Vidom smišlja pakleni plan protiv Luke.

Za to vreme, Oleg će završiti u krevetu sa Ines. Da li je to deo njene osvete? I u kom pravcu će se raširiti trač koji je proturila Silvana o tome da Pančeta ima ljubavnika? Sve zamršenije postaje klupko „Igre sudbine“.

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo IMDb Prva

 

Advertisement