Connect with us

Sadržaj epizoda

U klinču 18. epizoda: Kako će proći UNAKRSNI SUSRET Filipa i Aljoše sa Iskrom?

U četvrtak, 22. Septembra, od 20.00 na RTS 1

Published

on

U-klincu-18-epizoda

U klinču 18. epizoda: Dan je Miličinog meča i svi Aljošini prijatelji se spremaju da prisustvuju gotovo epskoj borbi u klubu Velter.

Kako im se putanje u Velteru ukrštaju, za mnoge od naših junaka ovo će biti prilika i za suočavanje sa istinama koje su hteli da sakriju.

Hoće li Simke uspeti da zrelo zastupa svoju vezu sa Aleksandrom pred društvom, kako će proći unakrsni susret Filipa i Aljoše sa Iskrom, a kako prvi Aljošin susret sa Veljom nakon što je napustio dom, ili sa Vanjom koju nije video od nespretnog poljupca?

Prava drama odvijaće se kako u bokserskom ringu tako i oko njega.

U ulozi Aljoše prvi put u svetu glume pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo VeruovićVojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement