Connect with us

Serije

RAT SVETOVA: Treća sezona stiže PREMIJERNO na FOX kanala!

Od 23. septembra, petkom u 21.00

Published

on

Rat-svetova

Vanzemaljci su, za samo nekoliko dana, zbrisali gotovo čitavu civilizaciju sa Zemlje, a u jezivo pustom svetu ostali su samo tragovi čovečanstva. Dok posetioci iz svemira, koji su, kako se ispostavlja, oduvek tu, love i ubijaju sve pred sobom, ono malo preživelih ostavljeno je sa najvažnijim pitanjem: Ko su ovi napadači i zašto su odlučni u nameri da nas unište? To pitanje se postavlja i u trećoj sezoni naučnofantastične dramske serije “Rat svetova” koju premijerno gledamo na FOX kanalu od 23. avgusta petkom u 21.00.

Seriju baziranu na vanvremenskoj priči H.G.Velsa, napisao je i kreirao dobitnik BAFTA nagrade Hauard Overman. Smeštena u savremenu Francusku, radnja u stilu i sa senzibilitetom planetarno popularne serije “Okružen mrtvima” (The Walking Dead), kroz jezive slike onoga što je ostalo od sveta, prati nekolicinu preživelih, koji su primorani da se udruže nakon apokaliptičnog vanzemaljskog napada.

Emotivno i kinematografski zasnovana na vešto napisanim likovima, serija “Rat svetova” i u novoj, trećoj sezoni ostaje jedinstvena kombinacija ljudske drame i najbolje naučne fantastike. Ovo je priča o običnim ljudima u neobičnim situacijama, koji nisu samo žrtve okrutnog rata. Jer, saznajemo, napad vanzemaljaca nije bio slučajan, njegovi razlozi su nam sve vreme bili pred očima.

Glavne uloge: Lea Druker (Ketrin Durand), Gabriel Birn (Bil Vord), Dejzi Edgar Džons (Emili Grešam), Bajo Gbadamosi (Karim Gat Vič Mačar), Nataša Litl (Sara Grešam), Stiven Kembel Mur (Džonatan Grešam) i Stefani Kailard (Kloi Dumont).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto © Simon Ridgway, 2021 – www.simonridgway.com

Advertisement