Connect with us

Serije

MISTERIJE BROKENVUDA: Osma sezona stiže na kanal FOX CRIME

Od 9. septembra, petkom u 22.00

Published

on

Misterije-Brokenvuda

Simpatični i pametni ćutolog, detektiv Majk Šepard, još nije spreman za penziju! Ni posle sedam sezona krimi drame “Misterije Brokenvuda” još ne želi sa se povuče i uživa u lepotama, samo naizgled mirnog novozelandskog gradića u kome se odavno obreo, upravo sa tom namerom – da tu u miru provede poslednje životno poglavlje.

I dalje ga misterije ovog usnulog provincijskog mestašca drže budnim i ne daju sna. Detektiv Majk Šepard je spreman za akciju i osmi put, jer ćemo upravo tu sezonu premijerno gledati na kanalu FOX CRIME, od 9. septembra, petkom u 22.00. U šest dvočasovnih epizoda shvatićemo da je Brokenvud i dalje pun zakopanih tajni, podmuklih laži i ubistava.

Zato ne čudi što Šepard, zajedno sa partnerkom Kristin Sims (Fern Saderland) gotovo danonoćno bdije nad ovim seocetom, istražujući misteriozne, inventivne i jezive zločine koji se u njemu dešavaju. Premijerna, prva epizoda, naslovljena “Od kolevke pa do groba”, odmah nas uvlači u čudesnu smrt.

Haos nastaje kada se ispostavi da se u muzejskom koferu umesto egipatske mumije nalazi – telo nedavno preminule žene. Pa, kako da detektiv Šepard ostane miran? Serija “Misterije Brokenvuda” se snima od 2014. godine, s pauzom od 2019. do 2021, kada je zbog pandemije čitav svet “stao”.

Glavne uloge: Nil Rea (Majk Šepard), Fern Saderland (Kristin Sims), Kristina Šerban Jonda (Đina Kadinski), Nik Sampson (Sem Brin), Džerod Raviri (Daniel Čalmers), Elizabet Mekri (gđa. Marlo) i Džejson Hojt (Rej Nilson).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto The Brokenwood misteries © 2017 South Pacific Pictures Ltd.

Advertisement