Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Milica Milša konačno PROGOVORILA! Evo šta ISKRENO misli o povratku UNE HRISTIĆ u seriju!

Iznenadićete se!

Published

on

Igra sudbine Ada Kanački (8)

Igra sudbine ne zna za predah! Baš kao i u pravom životu. Najgledanija porodična serija „Igra sudbine“ dobila je četvrtu sezonu i novim likovima osvežila i podgrejala dosadašnja zbivanja.

Na nagovor publike, serija će se emitovati svih sedam dana u nedelji, što glumce posebno raduje i još jednom ih uverava da rade pravi posao. Milica Milša, podelila je svoje utiske sa snimanja nove sezone, i otkrila ono što sve najviše zanima – kako će se sudbina poigrati sa njenom junakinjom Adom Kanački, ali i Šta misli o povratku junakinje Une Hristić u seriju.

Publiku je šokirao povratak lika Une Hristić u seriju. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, mnogima izgleda kao ona preti da postane jedan od glavnih negativaca.

– Zapitajte se šta je Unu dovelo do ovoga. Možda je povređena. Mnoge stvari se rade iz stanja povređenosti. Ne zaboravite da njena bolest menja izgled i karakter. Videćemo kroz kakve promene će proći Una- poručuje Milica, osvrnuvši se i na tešku situaciju u kojoj se trenutno nalazi njena junakinja Ada Kanački.

– Ada se oduvek borila za porodicu. E sada, kako će se njene borbe završiti, da li će posustati… To sve zavisi od Žarka. Ali za sada, ostaje pravedna, pravična i borac za svoju decu. Od tih načela ne odustaje ni sada. Proći će kroz iskušenja i patnju, ali šta su joj priredili njeni najmiliji, videćemo – poručuje Milica Milša, dodajući da je od njenog supruga Žarka Jokanovića, koji je i scenarista serije, ne bi ništa iznenadilo, pa čak ni to da Ada postane negativac.

– Kod Žarka je sve moguće. Videćemo ko će u četvrtoj sezoni postati negativac, kakve okolnosti će naterati likove da se promene. Kao i u životu. Okolnosti su te koje menjaju čoveka. Neko se izbori, neko ne. Zavisi od kog materijala je čovek satkan – neko od slame, nego od gvožđa. Ada se trudi da bude od gvožđa, ali videćemo koje su njene slabe tačke. Videćemo gde je njena tačka pucanja. Možda je Ada ima – zagonetna je Milica.

Kako ste proveli leto?

Bili smo u Egiptu. Meni je bilo lepo, Žarku radno. Odmarala sam, ali sam i snimala dve serije – „Tunel“ i „Malu suprugu“.

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo IMDb

 

Advertisement