Connect with us

Sadržaj epizoda

Bilo jednom u Srbiji 7. epizoda: PROKIĆ saznaje da ZORKA čeka Conetovo DETE! Evo kako će mu se OSVETITI

U subotu, 24. septembra, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Bilo-jednom-u-Srbiji-7-epizoda

Bilo jednom u Srbiji 7. epizoda: Zorka je, iz Conetovih pisama, shvatila da bi udaja za Prokića bila neoprostiva greška. Odlazi kod Coneta. Sva suzbijana strast ispliva na površinu. Oboje razmišljaju da nije kasno stigao taj izliv ljubavi?

Dinetu stiže pismo iz Pariza gde ga obevaštavaju da je primljen u školu za reditelje i snimatelje. To je sve o čemu je sanjao, ali sada prvi put u životu ima sadržaje koji mu čine život ispunjenim. “Šta da radim?”, pita pobratima Coneta. “Slušaj si srce.”, odgovara mu Cone. Dine prećuti da je baš Cone slušao pare, a ne srce.

Posao u Conetovoj fabrici cveta. Ne može da se odgovori na sve porudžbine. Prokić i Zorka biraju porcelan za kuhinju u novoj kući. Zorka se ne oseća dobro. U jednom trenutku pada u nesvest. Prevoze je kući i doktor Žaki oduševljeno saopštava Prokiću da će postati roditelj.

Svi su presrećni, a Prokić ih zamoli da ih malo ostave same. Zaključava vrata, kreće prema uplakanoj Zorki. Da ne bi iskalio bes na njoj, polomi sav nameštaj u sobi i ode iz kuće. Odlazi sa kanisterima benzina u Conetovu fabriku. Ogroman požar uništi sve mašine i zalihe štofova…

Uloge tumače: Viktor Savić (Cone), Nemanja Oliverić (Dine), Teodora Ristovski (Zorka), Sloboda Mićalović (Ružica), Radovan Vujović (Aćim Prokić), Predrag Miki Manojlović (Gazda Mita), Zoran Cvijanović (Trajko), Dragan Petrović Pele (Tonkin stariji), Ivan Bekjarev (Babamilkić), Mira Banjac (Baba Deska), Dragan Boža Marjanović (Bure), Andrija Stoilković (Štiglanče), Gordana Jošić (Dušanka), Miroslav Miki Jović (Živko), Gordana Đurđić Dimić (Dada), Miloš Đorđević (Topodupče), Nebojša Vranić (Pop Vasilije), Кatarina Mitić Pavlović (Anka Okeanka), Jelena Mihajlović (Mica Tresokurka), Ivan Janković (Sreten Hadži Đurić), Marko Radivojević (Tonkin mlađi)…

Reditelj serije “Bilo jednom u Srbiji” je Petar Ristovski, dok scenario potpisuju Zvonimir Šimunec, Marko Backović, Majda Šimunec, Vladimir Andrić, Кokan Mladenović, Đorđe Milosavljević i Petar Ristovski.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement