Connect with us

Sadržaj epizoda

Južni vetar 2. sezona 2. epizoda: Damir je UBIJEN! Nenada OTIMAJU Bugari!

U nedelju, 25. septembra, od 21.00 na Superstar TV

Published

on

Juzni-vetar-2-sezona-2-epizoda

Južni vetar 2. sezona 2. epizoda: Maraš pokušava da zaustavi Nenada da pređe granicu sa Bugarskom, ali ne uspeva. Međutim, to ga neće sprečiti da sa Baćom na motoru ilegalno i oni pređu granicu.

Za njima kreće granična policijska potera, ali oni uspevaju nekako da im umaknu kroz neprohodne šumske puteve.

Za to vreme, Nenad, shvativši da Damir igra prljavo i da pokušava da mu smesti, zaustavlja auto i počinje da se raspravlja sa njim. Međutim, Damir nekako uspeva da ga ubedi da ga ne namešta i, hraneći mu ego kako mora da se osamostali od brata, nagovara ga da što pre uzmu robu i vrate se u Srbiju.

Njih dvojica nastavljaju put i dolaze do dogovorenog mesta gde treba da preuzmu robu od Bugarina Kirila. Iznenada, pojavljuje se grupa bandita na čelu sa Čavdarom, koja im otima drogu i novac. U sukobu, Damir biva ubijen, Kiril teško ranjen, a Nenad kidnapovan.

Nedugo zatim, Maraš i Baća dolaze na mesto gde se odigrao okršaj i zatiču teško ranjenog Kirila od koga pokušavaju da saznaju gde se nalazi Nenad.

Baća misli da je dobro što se Nenadu sve ovo dogodilo da bi shvatio kakav je njihov svet. Smatra da je poleteo, da neće da izigrava Maraševog mlađeg brata želi sve u životu da mu pruži na tacni.

Nenad uspeva telefonom da stupi u kontakt sa Marašom i da mu objasni gde se nalazi. Uz pomoć Krila, Maraš i Baća kreću put mesta na kojem Bugari drže otetog Nenada…

Glavne uloge u drugoj sezoni serije “Južni vetar” igraju: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Jovana Stojiljković, Luka Grbić, Marian Valev, Zahari Baharov, Mak Marinov, Anastazija Everal, Nenad Heraković, Asen Blatečki, Radovan Vujović, Darko Stošić, Mladen Sovilj, Goran Navojec, Tanasije Uznović i Ljubomir Nikolić.

Scenario potpisuju Petar Mihajlović i Miloš Avramović, koji je bio zadužen i za režiju.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement