Connect with us

Sadržaj epizoda

Južni vetar 2. sezona 3. epizoda: Sofija PIŠTOLJEM PRETI Crvenom da VRATI Maraša! Evo šta joj je odgovorio

U subotu, 1. oktobra, od 21.00 na Superstar TV

Published

on

Juzni-vetar-2-sezona-3-epizoda

Južni vetar 2. sezona 3. epizoda: Maraš pokušava da umiri Sofiju. Laže je da je sve u redu i da nema razloga za brigu, iako je ona saznala od Eli da je Nenad pokupio sve pare koje mu je dao za solarijume i pasoš.

Kiril odvodi Maraša i Baću kod Angela, svog odmetnutog sina, koji živi u šumi sa članovima bande, u razvratu i bludu. Tamo je odseo i Čavdar, koji je oteo Nenada. Mlađi Maraš uspeva da ukrade telefon od svojih otmičara i da se javi bratu, ali ubrzo biva otkriven i ponovo odveden.

Utom kod Angela stižu Maraš, Baća i Kiril, gde izvršavaju masakr nad promiskuitetnom bandom. Od ranjenog Angela saznaju da im je plan bio da zatvore turski kanal i da drogu prodaju Rumunima. Nakon toga, Kiril ubija sina.

Sofija odlazi kod Cara u bolnicu. Govori mu da je Maraš u problemu i da moraju da mu pomognu. Uz pomoć Drke, oni nastoje da stupe u kontakt sa Crvenim.

Maraš i Baća kreću u selo u kojem Čavdar drži zarobljenog Nenada. Za to vreme, Sofija uspeva da pronađe Crvenog u napuštenom hotelu i uz pretnju pištoljem govori mu da vrati Maraša. On joj govori da ne može, jer je prešao sve moguće granice.

Glavne uloge u drugoj sezoni serije “Južni vetar” igraju: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Jovana Stojiljković, Luka Grbić, Marian Valev, Zahari Baharov, Mak Marinov, Anastazija Everal, Nenad Heraković, Asen Blatečki, Radovan Vujović, Darko Stošić, Mladen Sovilj, Goran Navojec, Tanasije Uznović i Ljubomir Nikolić.

Scenario potpisuju Petar Mihajlović i Miloš Avramović, koji je bio zadužen i za režiju.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement