Connect with us

Sadržaj epizoda

Branilac 2. sezona 1. epizoda: Šta se krije iza TAJNOG SUSRETA u uglednom BEOGRADSKOM HOTELU?

U utorak, 4. oktobra, od 22.00 na RTS 1

Published

on

Branilac-2-sezona-1-epizoda

Branilac 2. sezona 1. epizoda: Prvi deo epizode “Ko čuva čuvare”, kojim započinje druga sezona televizijske serije “Branilac”, što ju je je za Radio-televiziju Srbije realizovala izvršna produkcija “Up&Up”.

Radnja epizode se odvija u Crnoj Gori, 1942. godine i u Beogradu, 1975. godine. Advokat Jovan Barović, nekadašnji učesnik NOR-a, borac Prve proleterske brigade a kasnije pod nadzorom kao disident, dobija krišom poruku od oficira UDBE Janka Krivokapića da se nađu u jednom uglednom beogradskom hotelu.

Advokat Barović, koji je očekivao neku novu metodu zatstrašivanja, na vlastito iznenađenje našao se pred novim slučajem i na pragu jednog velikog prijateljstva.

Jankova priča vodi nas u prošlost, razotkriva dešavanja od 1942 – 1974, od Crne Gore do Beograda i otvara pitanja korupcije, zločina i ljušture koja ih je skrivala.

U prvoj epizodi druge sezone serije “Branilac” uloge tumače: Aleksandar Đurica, Srđan Grahovac, Toni Mihajlovski, Aleksandar Dimitrijević, Vladan Gajević, Mirko Marković, Olja Vuković, Slobodan Marunović, Lara Dragović, Lazar Dragojević, Ognjen Sekulić, Miloš Kaščelan, Mateja Memedović, Milo Perović, Dejan Ivanić… i drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement