Connect with us

Sadržaj epizoda

U klinču 23. epizoda: ALJOŠA mora da BIRA između MUZIKE i kluba VALTER! Šta li će IZABRATI?

U četvrtak, 29. septembra, od 20.00 na RTS 1

Published

on

U-klincu-23-epizoda

U klinču 23. epizoda: Kako je Aljošina pesma postala veliki hit, našem glavnom junaku se otvaraju mnoga vrata. Ipak, da li će Aljoša umeti mudro da bira?

A, kako se Velja oporavlja, na Aljošu ponovo pada deo tereta o kluba Velter i njegova pomoć je potrebna još nekim prijateljima, kao na primer Iskri čija porodična drama eskalira.

Iako to ne tvrdi, i Milici je potrebna Aljošina pomoć – navikla na treninge, Milica se oseća potpuno izgubljeno i pokušava da nađe nove izvore zabave i adrenalina.

U ulozi Aljoše prvi put u svetu glume pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo VeruovićVojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement