Connect with us

Intervjui

ANITA OGNJANOVIĆ otkriva koliko sezona će imati serija “U KLINČU” i da li privatno LIČI na MILICU

Iznenadićete se njenim odgovorom

Published

on

U-klincu-19-epizoda

Anita Ognjanović je do sada ostvarila desetak uloga u popularnim domaćim serijama, ali zahvaljujući ulozi Milice Kovač iz porodične serije “U klinču” skrenula je pažnju na sebe i stekla veliku popularnost među publikom, posebo mlađom. Mlada glumica kaže da je baš ova serija bila dobra prilika za nju zato što je spojila svoje dve velike ljubavi – glumu i boks.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anita Ognjanovic (@anitaognjanovic)

– Studiram glumu, a tata je ceo život hteo da me “baci” u borilačke sportove. Tako da imam kod kuće tata Velju, pa i mama Miru. Nebo i zemlja. Rečenica Branke Katić: “Milice, tebi nije dobro”, meni mama govori čitav život, jer ne zna da li se zezam ili ne. Uglavom se ne zezam, ali se vadim na to. Tatina sam ćerka i privatno – kaže Anita Ognjanović, koja se rekreativno bavi boksom.

Ulogu Milice je, kako kaže, dobila na kastingu.

– Zapravo, većali su između toga da li treba da igram Vanju ili Milicu. Međutim, kada sam pročitala tekst za Milicu i videla da ima veze sa boksom, shvatila sam da je to ta uloga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anita Ognjanovic (@anitaognjanovic)

Iako je ove godine proslavila 26. rođendan, Anita u seriji igra tinejdžerku. Kaže da joj to nije bilo nimalo naporno, štaviše uživala je igrajući Milicu.

– Jedva sam čekala da se vratim u taj momenat života kada nemaš probleme. I one problema koje misliš da imaš su ništa u odnosu na ono sve što te čeka. Imala sam problem kada završim snimanje serije i vratim se kući, pa se pitam: “Šta sad?”. Treba se vratiti ličnim problemima i svom životu. Tako da još uvek tražim šta da radim kada ne radim.

Zanimljivo je to da se Anita i privatno bavi boksom, rekreativno, te da je slomila ruku u ringu tokom snimanja serije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anita Ognjanovic (@anitaognjanovic)

– Ovo što je Milica slomila ruku, zapravo je zbog mene, jer ja sam stvarno slomila ruku u privatnom životu tokom snimanja serije. Tako da je sve ovo bilo parola – snađi se. Svaka čast ljudima iza kamera koji su me podržali u svemu tome, jer sam ja pola serije snimala krijući da imam polomljenu ruku. Ima mnogo scena u kojima imam polomljenu ruku, gde trpim jer sam morala da je pokrijem kostimima. A druga polovina serije je sa stvarno polomljenom rukom.

Anita kaže da će se snimati još dve sezone serije “U klinču” i da jedva čeka da se vrati na set, jer je i privatno zavolela ljude sa kojima radi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anita Ognjanovic (@anitaognjanovic)

– Postajem svesna da je serija popularna i drago mi je što pozitivno utičemo na mlade generacije. Meni se mnogo devojčica javlja kako je počelo da trenira boks. Jedna devojčica iz Pančeva mi je poslala i snimak kako je kupila džak i rukavice, i boksuje svaki dan. Srećna sam zbog njih – završava Anita.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Izvor: FilmiTV/Kec na 11

Advertisement