Connect with us

Sadržaj epizoda

Od jutra do sutra 17. epizoda: U Srnin život stiže OSOBA, koja će NAPRAVITI potpuni PREOKRET!

U utorak, 4. oktobar

Published

on

Od-jutra-do-sutra-153-epizoda

Od jutra do sutra 17. epizoda: Stvari na VeTV se menjaju iz minuta u minut. Srna i Marko (Damjan) ne prestaju da produbljuju svoj odnos.

Damjan i dalje pokušava da ispravi greške koje je Marko napravio i da izleči Srnino slomljeno srce. Ali, ima obaveze i prema Barbari, kojoj je rođendan i za koju je shvatio da je, takođe, žrtva svog oca i Marka.

Potrudiće se da joj ovaj rođendan bude nezaboravan i sprema joj iznenađenje koje nije mogla ni da sanja.

Anđelka dolazi do novih saznanja vezano za Damjana i njegovu prošlost i neće se smiriti dok ne otkrije sve. Odlazi u posetu Damjanovoj baki.

Osoba koja će se pojaviti na Srninim vratima napraviće potpuni preokret u njenom životu.

U seriji “Od jutra do sutra”, koja bi trebalo da ima 290 epizoda, glavne uloge tumače: Ivana Dudić, Milutin Milošević, Branimir Popović, Toni Mihajlovski, Jelena Gavrilović, Mina Lazarević, Milan Kalinić, Dragana Mićalović, Iva Štrljić, Milorad Damjanović, Miljan Davidović, Miloš Vlalukin, Jelena Đukić, Jana Milić Ilić, Vladimir Nićiforović, Srna Lango, Rade Maričić, Lora Orlović, Zlatko Rakonjac, Vesna Stanković, Bora Nenić, Isidora Vlček, Uroš Jovčić, Mina Nenadović, Snežana Dakić, Tašana Đorđević, Dušan Kaličanin, Mirjana Đurđević, Branko Vidaković, Milan Tošić, Ljiljana Jakšić, Mihailo Laptošević, Maja Stolić i Uroš Bubanja.

Scenario potpisuju Danica Nikolić i Maja Cenić, dok su za rešiju zaduženi Mihailo Vukobratović, Stanko Milošević i Aleksandra Elčić Čelanović. Producentkinja serije je Svetlana Drinjaković.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Advertisement