Connect with us

Sadržaj epizoda

U klinču 26. epizoda: Milica se VRAĆA treninzima, ali plan o OSVETI Violeti se KOMPLIKUJE!

U utorak, 4. oktobra, od 20.00 na RTS 1

Published

on

U-klincu-26-epizoda

U klinču 26. epizoda: Pošto su Mira i Velja otputovali u banju, Milica konačno dobija priliku da radi šta želi, a njen život cveta jer može da se vrati treninzima u klubu “Velter”.

Ipak, stvari ne idu po njenom planu, jer i Tadija je stekao samopouzdanje kao Veljina zamena, a Miličin plan o osveti Violeti se komplikuje.

Komplikacije čekaju i Filipa i Vanju nakon što pristanu da rade za sumnjivu klijentelu i to sve zbog ostvarenja sna o renoviranju kafane “Trst”. Hoće li se rizik isplatiti?

U ulozi Aljoše prvi put u svetu glume pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo VeruovićVojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement