Connect with us

Sadržaj epizoda

U klinču 30. epizoda: SAZNAJTE šta nas očekuje u VELIKOM FINALU prve sezone!

U ponedeljak, 10. oktobar od 20.00 na RTS 1

Published

on

U-klincu-30-epizoda

U klinču 30. epizoda: Na dan otvaranja kafane “Novi Trst” sve je neizvesno. Hoće li Vanja stići da sredi kafanu, a Filip da organizuje žurku otvaranja.

Da li će Aljoša uspeti da izbegne obnavljanje godine na studijama, a Iskra, nakon paničnog napada, fijasko na prvoj premijeri?

Naposletku, hoće li otvaranje “Novog Trsta” dovesti do izglađivanja svih nesporazuma među prijateljima, do popuštanja klinča u kom su se svi naši junaci našli? Hoće li dovesti do nekog novog početka za sve?

U ulozi Aljoše prvi put u svetu glume pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo VeruovićVojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement