Connect with us

Sadržaj epizoda

RADIO MILEVA: Saznajte šta očekuje Milevu u PRVIH PET EPIZODA treće sezone! Sledi SMEH DO SUZA!

Sudski obustavljena penzija, Lajmska bolest, misteriozni novi stanar…

Published

on

Radio-Mileva-Olga-Odanovic

Cela zgrada peva – vraća nam se “Radio Mileva”! Nakon što se u ponedeljak oprostimo od Aljoše, Velje, Mire, Milice i ostalih junaka serije “U klinču”, od utorka u istom terminu na RTS 1 družimo se sa Milevom u novim epizodama treće sezone popularne humorističke serije.

Za smeh i dobro raspoloženje i ovog puta će najviše biti zadužena Olga Odanović, a odmah zatim i Marija Vicković, Kristina Bogunović Gavrić, Dara Džokić, Nikola Kojo, Branimir Brstina, Jovana Gavrilović, Anđelka Prpić, Nenad Stojmenović, Rada Đuričin, Marko Gvero, Svetozar Cvetković, Anastasija Mandić, Anđela Jovanović, Jelena Veljkovski i mnogi drugi.

U nastavku teksta donosimo vam sadržaj prvih pet epizoda, pa ko voli unapred da zna šta nam je to Mileva spremila ovog puta – neka nastavi da čita.

Radio Mileva 46. epizoda

Mileva godinu dana nije plaćala račune za stan i sudski joj je obustavljena penzija do isplate dugova. Sonji se pokvario mobilni telefon, a blokirali su joj i youtube kanal, pa ne može da zarađuje. Natalija je ostala bez punog fonda časova. Porodica Majstorović je pred bankrotom. Ali nemaju samo Majstorovići finansijske probleme. Dača je pozajmio veliku svotu novca ortaku, koji je te pare uložio u restoran engleske kuhinje, ali ne može da počne sa radom i vrati dug, jer na tržištu nema kvalifikovanog kuvara. Dolazak u Beograd Milevine tetke Banje, koja je pre šest decenija emigrirala u Englesku i za koju svi misle da je bogata, trebalo bi da reši finansijske probleme u Rankeovoj 12. Ali, ispostavlja se da Banja i nije baš tako bogata.

Radio Mileva 47. epizoda

Mileva dobija lekarski nalaz da boluje od Lajmske bolesti i da joj je ostalo još 24 časa života. Pada u očaj ali potom odlučuje da svoje poslednje sate života iskoristi na najbolji mogući način. Počinje da radi sve ono za šta tokom čitavog života nije imala hrabrosti, a želela je. Sledi niz avanturistićkih, bizarnih i opasnih situacija kroz koje prolazi. Da li će Mileva ostati živa, i jesu li to zaista njenih poslednjih 24 časa života, videćemo u ovoj epizodi.

Radio Mileva 48. epizoda

Mileva je u velikoj nedoumici šta da kupi kao poklon za osamnaesti rođendan unuci Sonji. Posavetuje se sa Cvetom u vezi sa poklonom, ali bez puno uspeha jer je trenutno opsednuta doterivanjem za zakazane sastanke sa nepoznatim muškarcima. Cveta ipak dozna da bi Sonja želela da ima novi mobilni telefon. Za taj poklen potrebno je izdvojiti osamsto evra. Pred Milevom je sada veliki problem – kako da dođe do tog novca.

Radio Mileva 49. epizoda

U zgradu dolazi misteriozni novi stanar, veterinarski tehničar koji je godinama živeo u Kanadi. To je Radetov rođeni brat Vasa koji se useljava u stan u kom je živeo Rade. Svim stanarima zgrade a posebno Lisičiću, Vasa deluje kao sumnjivo lice. Svi su zbunjeni novim neobičnim komšijom koji kao doktor Dulitl useljava u stan i svoje životinje – kanarince zbog kojih i dobija nadimak Vasa Kanarinac.

Radio Mileva 50. epizoda

Vasa Kanarinac stupa u bliži kontakt sa doktorkom Viktorijom koja želi da kupi psa te se konsultuje sa Vasom oko izbora rase. Njihov odnos stanari zgrade tumače kao romansu. Zaključuju da se Vasa i Viktorija poznaju od ranije i da imaju dugogodišnju ljubavnu, tajnu aferu te da je Vasa zbog Viktorije i došao iz Kanade. Da li je to istina ili je Viktorija ipak verna svom suprugu?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement