Connect with us

Top Story

IGRA SUDBINE: Evo šta će se dešavati u epizodama ove nedelje! SLEDI ŠOK ZA ŠOKOM!

Porodici Kanački preti opasnost sa svih strana!

Published

on

Igra-sudbine-nove-epizode

“Igra sudbine” je u četvrtu sezonu ušla na punom gasu. Povratak Une Hristić iz Amerike uzburkao je strasti u vili Kanački. Hladan doček njenih stanara samo je još više ražestio povređenu Lukinu drugu suprugu, kojoj je jedini cilj da mu preotme sina.

Za turbulentan početak novog ciklusa nije bila zadužena samo Una, već i životne priče ostalih glavnih likova, među kojima se ističe strašna sudbina Mile i Alekse, koji su izgubili zdravu bebu. I to zbog Barbare, koja je potplatila doktorku da najpre kaže Mili kako nosi defektan plod da bi je navela da abortira. A kada je Mila odlučila da zadrži bebu – slagala ju je da je plod mrtav kako bi je prisilila na kiretažu.

Barbara je to učinila da bi se osvetila Aleksi, a delimično i zbog Nikše, sa kojim je skovala plan da unište porodicu Kanački. U epizodama koje ćemo gledati ove nedelje videćemo kako će se ono što je uradila odraziti na Barbarino mentalno zdravlje, ali i da li će konačno uspeti da odvuče Aleksu od Mile.

Mila je zamolila Aleksu da se ne odriče svoje ćerke, koju ima sa Barbarom, bez obzira na to što je rođena defektna. Sada je na Aleksi da odluči hoće li poći sa Barbarom u Švajcarsku da pronađu svoje dete.

Sara je iskoristila Ines da Adi podmetne priču kako ju je Oleg silovao i ostavio trudnu. Mada je najpre bila šokirana ovom vešću, Ada je ubrzo shvatila da tu nisu čista posla i da Oleg tako nešto ne bi uradio. Ona sumnja da će neko njenoj porodici “zabiti nož u leđa” i zbog toga se postavlja pitanje hoće li Oleg biti uhapšen zbog ovih laži i rastavljen od sestrića?

U epizodama koje slede očekuje nas i veliki šok u Kan holdingu. Otkrićemo koji je novi član upravnog odbora, koji će biti u službi Une i koga je ona dovela u preduzeće. Ovo će, takođe, biti veliki udarac za porodicu Kanački.

Najveće zlo sprema, naravno, Nikša, koji nikada ne miruje. On je ponovo osmislio pakleni plan protiv Ade, o čemu je Vukašin obavešten, i sprema se da povuče prvi potez.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement