Connect with us

Sadržaj epizoda

Od jutra do sutra 22. epizoda: ĐORĐE ima NOVE VESTI o Marku! Da li se PROBUDIO IZ KOME?

U utorak, 11. oktobra

Published

on

Od-jutra-do-sutra-22-epizoda

Od jutra do sutra 22. epizoda: Ekskluzivna žurka u Barbarinom klubu može samo da napravi probleme, a to je tačno ono što se i dogodilo.

Portali pričaju o odnosu Srne i Marka, a Damjana cela situacija samo još više brine.

I dok se on bori sa preprekama koji mu Markov život zadaje, Mira, Žana i Đorđe su jedini koji će videti koje je to novo dešavanje u životu pravog Marka Todorovića.

U seriji “Od jutra do sutra”, koja bi trebalo da ima 290 epizoda, glavne uloge tumače: Ivana Dudić, Milutin Milošević, Branimir Popović, Toni Mihajlovski, Jelena Gavrilović, Mina Lazarević, Milan Kalinić, Dragana Mićalović, Iva Štrljić, Milorad Damjanović, Miljan Davidović, Miloš Vlalukin, Jelena Đukić, Jana Milić Ilić, Vladimir Nićiforović, Srna Lango, Rade Maričić, Lora Orlović, Zlatko Rakonjac, Vesna Stanković, Bora Nenić, Isidora Vlček, Uroš Jovčić, Mina Nenadović, Snežana Dakić, Tašana Đorđević, Dušan Kaličanin, Mirjana Đurđević, Branko Vidaković, Milan Tošić, Ljiljana Jakšić, Mihailo Laptošević, Maja Stolić i Uroš Bubanja.

Scenario potpisuju Danica Nikolić Nikolić, dok su za rešiju zaduženi Mihailo Vukobratović, Stanko Milošević i Aleksandra Elčić Čelanović. Producentkinja serije je Svetlana Drinjaković.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement