Connect with us

Emisije

VELIKI AUSTRALIJSKI KUVAR: Nova ulinarska emisija na 24KITCHEN

Od 15. oktobra, subotom i nedeljom u 14.00

Published

on

Veliki-australijski-kuvar

Ukoliko volite da učite o kulinarskoj kulturi drugih država i naroda, onda je novi serijal “Veliki australijski kuvar”, čija se prva sezona premijerno prikazuje od 15. oktobra na kanalu 24KITCHEN, subotom i nedeljom u 14.00, prava emisija za vas. Šou zasnovan na istoimenoj knjizi, koji na jednom mestu “okuplja” najbolje australijske kuvare, raskošna je proslava hrane, porodice i ljubavi.

A sve je, zapravo, počelo pitanjem šta veliki i slavni kuvari, poznati po svojim vrhunskim specijalitetima u luksuznim i elitnim restoranima u zemlji, kuvaju kod kuće za svoju porodicu? Zanimljivo, je l’ da? Zatim su se ređala i ostala pitanja: Šta je njihov glavni obrok kada prijatelje i rodbinu okupe na ručku ili večeri? Zašto kuvaju baš to jelo? Šta to njima znači? Šta jelo koje spremaju govori o njima? I šta je toliko važno u obrocima koje delimo sa voljenima?

Oko svih ovih pitanja i potpitanja razvilo se srce kulinarskog serijala “Veliki australijski kuvar”, koji slavi bogatu australijsku trpezu, od čuvenih tradicionalnih jela, do smelih, novih i modernih ukusa. Videćete poznate kuvare kako pripremaju razna jela poput savršenog jagnjećeg pečenja, vijetnamske salate od svinjetine, kineske patke sa đumbirom, i prženih sardina. Kamere će krstariti zemljom uzduž i popreko, pa će gledaoci uživati i u slikama Australije sa divnim pejzažima, ali i prizorima iz svakodnevnog života ljudi čije ćemo domove i kuhinje posetiti.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement