Connect with us

Emisije

LEN I EJNSLI: VELIKA KULINARSKA AVANTURA: Nova kulinarska emisija na 24KITCHEN

Od 12. oktobra, radnim danima u 14.00

Published

on

Len-i-Ejnsli-Velika-kulinarska-avantura

Len Gudman, zvezda serijala “Strictly Come Dancing”, obožava hranu, ali njegova omiljena jela su ona dobra, stara, baš kako ih je njegova baka nekada pravila. Dok se omiljena hrana u državi promenila poslednjih decenija, zahvaljujući novim aromama, receptima i kulinarskim tehnikama, Lenov ukus je ostao črvsto ukorenjen u prošlosti.

U zabavnom serijalu “Len i Ejnsli: Velika kulinarska avantura”, koji kanal 24KITCHEN emituje od 12. oktobra, radnim danima u 14.00, Len mora da probudi svoje čulo ukusa, ali zbog ogromne ponude, ne zna baš odakle da počne. U pomoć mu priskače vrhunski kuvar Ejnsli Hariot, čiji serijal “Ejnslijev pijačni meni”, takođe, pratimo na kanalu 24KITCHEN, od 26. septembra. Ejnsli će biti Lenov mentor i vodič na kulinarskom putovanju po Velikoj Britaniji. Prijatelji putuju u posebnom kamionu za hranu kako bi otkrili jela koju Len još nije probao.

Zajedno, Len i Ejnsli pronalaze najšarenolikije multikulturalne zajendnice Velike Britanije, upoznaju vlasnike restorana i prodavce ulične hrane i, naravno, probaju njihova najpoznatija jela. Svaka epizoda se usredsređuje na drugu regiju i serijal je bogat kulinarskim sadržajem i istorijom koja se krije iza ovih neverovatnih destinacija. U svakoj epizodi Ejnsli priprema jelo inspirisano putovanjem. Odlučan je da zameni omiljena Lenova “starinska” jela novim kulinarskim kombinacijama, a gotovo jelo se servira Lenu, ali i znatiželjnim prolaznicima.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo BBC

Advertisement