Connect with us

Sadržaj epizoda

Zlatni dečko 1. epizoda: Upoznajte DENISA, mladu FUDBALSKU NADU koja je UPROPASTILA karijeru

U petak, 14. oktobra, od 22.00 na TV Prva

Published

on

Zlatni-decko-1-epizoda

Zlatni dečko 1. epizoda: Denis (20) je vanserijski talentovan fudbaler divljeg karaktera, koji igra za strani klub. Odrastao je u hraniteljskoj porodici, zajedno sa Sarom (23) koja je, takođe, ostala bez roditelja. Denisova posebna konekcija sa Sarom je trn u oku njegovoj devojci Dijani (22).

Zbog svog karaktera često je u centru pažnje zbog skadnala na terenu i van njega. Njegov menadžer Čaki (39, dobrodušan, ali sklon kocki) upozoravao ga da ne može tako da se ponaša. Pokušao je da ga iskontroliše, ali neuspešno. Skandal koji preliva čašu, i zbog kojeg klub odlučuje da raskine ugovor sa njim je odbijanje da skine pirsing koji mu je Sara dala, jer je tog dana njoj rođendan i želi da joj oda počast. Postiže vodeći gol za svoj tim na toj utakmici, ali odmah nakon toga dobija crveni karton, biva izbačen i protivnička ekipa preokreće rezultat.

Denis odbija da raskine ugovor, iako mu je rečeno da će grejati klupu dve sezone i izgubiti svoj status. Čaki iz straha da Denis ne propadne sklapa dogovor sa direktorom kluba iza njegov leđa i raskida ugovor.

Denis, Dijana i Čaki vraćaju se u Beograd. Jedina svetla tačka za Denisa je što će ponovo videti Saru, za koju je veoma vezan. Čaki pokušava da mu pronađe novi klub, ali zbog njegove loše reputacije mu to ne polazi za rukom. Čaki je očajan, jer je duboko u dugovima zbog kocke, a više nema nikakav priliv novca. Čaki zapostavlja Denisa, a Denis fudbalsku karijeru.

U seriji “Zlatni dečko”, koja ima pet epizoda, glavne uloge igraju: Denis Murić, Igor Benčina, Petar Strugar, Andrija Кuzmanović, Ljubomir Bulajić, Alisa Radaković, Jovana Gavrilović, Strahinja Blažić, Tihomir Stanić, Vladimir Кovačević, Petar Mauković i Igor Borojević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Advertisement