Connect with us

Top Story

KALKANSKI KRUGOVI 2: Zvezda serije “TAJNE VINOVE LOZE” pridružila se ekipi! Evo o kome je REČ (FOTO)

Mladi glumac u ulozi sveštenika

Published

on

Kalkanski-krugovi-2-sezona

Serija “Kalkanski krugovi” napravila je pravi “bum” prošle godine i na male ekrane donela nam zapostavljeni žanr misterioznog trilera, sa elementima drame i horora, utabavši put “Crnoj svadbi”. Zato se s razlogom čekaju nove epizode obe serije, a kako sada stvari stoje – prvo će nam biti servirana druga sezona “Kalkanskih krugova”.

Radnja serije dešava se godinu dana nakon završetka prve sezone. Odnosi su se promenili, neki likovi su se privremeno odselili, neki novi se, pak, doselili. Priča će imati više misterije i elemenata horora. Ali i porodična drama se takođe razvila, i nešto što je izgledao kao samo privremeni nesporazum između roditelja i mlađe generacije, sada postaje ozbiljna drama u kojoj se preispituje njihov odnos i neki ključni životni izbori.

Glumačku ekipu nastavljaju da predvode Vojin Ćetković, Ivana Zečević, Žarko Laušević, Nina Janković i Nataša Ninković, a među novim likovima, mladog sveštenika oživeće i Dragan Dragi Petrović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragan Petrović (@dragi__petrovic)

Dragi se glumom bavi od devete godine. Počeo je u pozorištu “Janko Veselinović” u Bogatiću, gde je i živeo, završio osnovnu i srednju školu. Кao član omladinske scene pozorišta iz Bogatića učestvovao je 2015. godine, sa predstavom “Boing, Boing”, u režiji Ivane Terzić, na Festivalu omladinskog stvaralaštva (FOS) u Beloj Palanci i Međunarodnom dečijem i omladinskom festivalu pozorišne umetnosti (DOPS) u Jagodini, gde je predstava proglašena najboljom. Na oba festivala Dragan je, za ulogu Roberta, nagrađen za najbolju glavnu mušku ulogu. Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu upisao je 2016. godine i diplomirao 2021. godine, u klasi profesorke Marije Milenković.

Televizijska publika ga je upoznala kao Nemanju Smiljanića u melodrami “Tajne vinove loze”, a gledali su ga u serijama “Zlatni dani” i “Urgentni centar”.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Firefly / Printscreen Instagram

Advertisement