Connect with us

Domaće serije

ŠOK! Najgledanije emisije TV PRVA prelaze na PINK! A evo i KOJE SU!

Zvezde Granda nisu jedine koje napuštaju TV Prva

Published

on

Ceac Zvezde Granda

Muzička takmičenja „Zvezde Granda“ i „Nikad nije kasno„, kako saznaje Blic, napuštaju matičnu kuću TV Prva i prelaze kod najljućeg mogućeg protivnika – TV Pink. Kako piše Blic, pomenute emisije emotivaće se na Pink televiziji od novembra. Zvezde Granda čekaju nas u  dosadašnjem termninu, subotom od 21 čas! Ali to nije sve!

Naime, direktor „Pinka“ Željko Mitrović i vlasnik „Granda“, piše Blic, postigli su dogovor u sredu, a do zvaničnog potpisivanja ugovora doći će u petak, te će nova sezona emotivati na „ružičastoj“ televiziji.

Iako se spekulisalo da će „Zvezde Granda“, ostati na Prvoj televiziji, došlo je do promene, a emitovanje nove sezone će početi početkom novembra.

Takođe, na televiziji Pink emotivaće se i emisije „Pratkična žena“ i „Grand specijal“, saznaje Blic.

Podsećamo da nedavno Saša Popović nije mogao da odgovori novinarima gde se emitovati šou koji se snima pod njegovom dirigentskom palicom. On je podsetio sve da Lepa Brena i on više nisu vlasnici „Granda“ i da on vodi pregovore ni gde će se „Zvezde Granda“ emitovati niti ko će sve biti u žiriju.

Inače, svima je već poznato da su u novoj sezoni u žiriju Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Svetlana Ceca Ražnatović, Đorđe David, Viki Miljković, Aleksandar Milić Mili i Snežana Đurišić. Za razliku od prethodne sezone, u ovoj sezoni neće biti produkcijskog žirija u kome će biti Mili i Snežana, već će njih dvoje biti ravnopravni sa kolegama iz stručnog žirija.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Blic

Foto Printscreen

Advertisement