Connect with us

Emisije

KAKAV OBRT! Evo koje MUZIČKO TAKMIČENJE Grand produkcije se IPAK NE SELI sa TV PRVA na PINK!

Jedan Lesi ostaje kod kuće

Published

on

Kada je vlasnik “ružičaste” imperije, Željko Mitrović, najavio udar medijske nuklearne bombe, zaintrigirao je javnost i gledaoce, koji su se danima pitala o čemu to govori televizijski mag. A onda je stigao odgovor – najgledanije emisije sa Prva, koje potpisuje Grand produkcija, promene su TV jato.

Najpre je objavljeno da ćemo nove sezone emisija “Zvezde Granda”, “Zvezde Granda – specijal” i “Praktičnu ženu” gledati na TV Pink, a nekoliko dana kasnije stigla je i vest da se muzičko takmičenje za veterane “Nikad nije kasno” takođe seli na “ružičastu televiziju”.

nikad-nije-kasno-zika-jaksic-i-dragana-katic-foto-munja

Nikad nije kasno: Dragana Katić i Žika Jakšić

Početak prikazivanja novih epizoda pomenutih emisija bio je zakazan za predstojeći vikend, a onda je došlo do velikog obrta. Naime, emisija “Nikad nije kasno”, koja je sa novom sezonom startovala na TV Prva, ipak ostaje da se emituje na ovom kanalu. Ali ne u istom terminu.

Nikad-nije-kasno-TV-Prva

Nove epizode “Nikad nije kasno” gledaćemo u starom terminu – nedeljom od 21.00. Ovu informaciju potvrdili su nam i na Pinku, poručivši da sve ostale emisije startuju na njihovoj televiziji.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto United Media, Prva Promo / Munja, Printscreen Prva

Advertisement