Connect with us

Domaće serije

OVO niste znali o seriji IGRA SUDBINE! Jedan od likova postoji i u STVARNOM ŽIVOTU! Evo O KOME JE REČ!

Nije Sofija Šubarević VEĆ…!

Published

on

Igra sudbine već dugo je najgledaniji TV sadržaj na domaćim malim ekranima. Nova sezona donela nam je niz novih zanimljivih likova, a jedan od glumaca koji se nedavno pridružio poznatom i popularnom glumačkom timu je i Miljan Prljeta. Ovog glumca dobro pamtimo po roli u serijama „Tate“, gledamo ga i u nastavku kultnog TV hita iz devedesetih prošlog veka – „Složna braća nekst đeneration“, a od prethodnog ciklusa i u seriji „Igra sudbine“ gde tumači lik jednog od TV producenata. I dok se mnogi pitaju da li je Miljanovom liku u popularnoj sapunici, scenarista serije Žarko Jokanović podario privilegiju da predstavlja baš njega, Miljan u intervjuu za TV Novosti razrešava ovu misteriju.

– To morate da pitate njega, ali ću prećutno da namignem i klimnem glavom – poručuje glumac, stavivši nam do znanja da on u seriji zaista tumači Žarka Jokanovića.

– Žarko je našao ključ mentaliteta i radnje, a ljudi toliko gledaju seriju da je to neverovatno. Ne znam odakle Žarku toliko prostora u mozgu da sve drži pod kontrolom i sam piše sve ovo. Bilo mi je izuzetno drago kada me je pozvao i ponudio mi ovu ulogu. Koleginica Tijana Milovanov i ja igramo bračni par. Ona he rediteljka, a ja scenarista i u ovoj sezoni ulazimo u pravljenje serije. Radimo baš telenovelu, i tu se vidi kako sve funkcioniše, od produkcije do snimanja, i šta se dešava na setu. Prikazujemo razne intrige, suze, radosti  i sve ono što mi doživljavamo. Žarko je to prilagodio žanru tako da bude duhovito i zanimljivo, i da uvek drži publiku u neizvesnosti – zaključuje Prljeta.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

 

 

Advertisement