Connect with us

Emisije

ISTORIJA: INTERESANTNI DETALJI: Nova emisija na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Od 25. oktobra, utorkom u 23.00

Published

on

Istorija-Interesantni-detalji

Serijal “Istorija: Interesantni detalji”, koji na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC počinje da se emituje od 25. oktobra, utorkom u 23.00, istorijsku priču o našem nastanku predstavlja, kako joj naslov i kaže, na zanimljiv način, iako većina istorije nije baš preterano zanimljiva. Kroz osam jednočasovnih epizoda gledaoci će upoznati prošlost iz druge perspektive i videće pregled najzanimljivijih istorijskih činjenica, dok su, kako autori naglašavaju, dosadni delovi izbačeni.

Kroz vrlo “frišku” seriju, snimljenu ove, 2022. godine, gledaoce će provesti narator Aleksander Armstrong, a u “čarolije” vraćanja u neka davna vremena, kroz rekonstrukciju različitih perioda i detalja, uvešće nas Din Tarner, Džon Najlor, Džordž Edvards, Čarli Hamond i ostala mnogobrojna ekipa zahvaljujući kojoj su verno prikazani različiti delovi istorije i njenih zanimljivih detalja. Već u prvoj epizodi “Kako biti predsednik”, gledaoci će videti ko se kada kandidovao za ovu važnu državnu poziciju, kao i ko i kada, na kraju, postao predsednik.

Zapravo, premijerna epizoda ovog uzbudljivog serijala, daće nam odgovor na pitanje – kako postati predsednik, i odgovor na možda još važnije pitanje – kako zadržati najvažniji posao u SAD? “Istorija: Interesantni detalji” priča je o stvarima, ljudima i događajima koji su vam možda nekako promakli ili ih do sada niste gledali na ovakav – zanimljiv i način koji će vas sigurno zabaviti.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto National Geographic

Advertisement