Connect with us

Emisije

KRALJICA ČOKOLADE: Novi recepti za neodoljive poslastice na kanalu 24KITCHEN

Od 25. oktobra, po dve epizode, utorkom u 13.00

Published

on

Kraljica-cokolade

Vrsna kuvarica, simpatična Kirsten Tibals, poznatija kao kraljica čokolade, vraća se na kanal 24KITCHEN u drugoj sezoni emisije “Kraljica čokolade”, koju ćemo gledati od 25. oktobra, utorkom u 13.00, po dve epizode za redom. Tibalsova, koja je poznata pekarka i poslastičarka, predstavlja niz saveta kako bi peciva pripremljena kod kuće imala ono nešto posebno.

Domaćica ovog kulinarskog serijala veruje da je čokolada ključ sreće i želi to da dokaže predstavljajući niz ukusnih poslastica prilagođenih pripremi u kućnoj kuhinji. I, što bi rekli, to nije sve! Kirsten deli recepte i tehnike za pripremu savremenih čokoladnih keksića, koje je obožavala u detinjstvu, ali i recepte za bogatu čokoladnu, kao i tortu od đumbira sa čokoladnom glazurom.

Ukoliko vam je već krenula “voda na usta”, ne zaboravite da utorkom budete uz kanal 24KITCHEN, uz premijerne epizode serijala u kojima će vam “kraljica čokolade”, podeliti svoje bogato iskustvo i predstaviti niz recepata koji će osigurati da čak i početnici uživaju u kreacijama Kirsten Tibals. Strastvene ljubitelje čokolade obradovaće četiri odlična čokoladna recepta već u prvoj epizodi. Na meniju su klasične čokoladne kugle, koje zagrevanjem postaju tečna, topla čokolada. Zatim, tu su čokoladni krekeri, čokoladni sir bri i čokoladni pužići. Prijatno!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto 24KITCHEN

Advertisement