Connect with us

Domaći film

DŽEM OD KAVIJARA Stiže novi domaći film za koji će se tražiti KARTA VIŠE! A evo i ZAŠTO!

Prvi film Apollon produkcije

Published

on

„Džem od kavijara“ , film Apollon produkcije, scenariste Božidara Kneževića, u režiji Ivice Vidanovića nakon svoje zapažene premijere na “Filmskom festivalu Obnova” u Novom Sadu, doživeće svoju beogradsku premijeru u subotu 29.10. u 20.30 u mts Dvorani.

Regularni bioskopski život započeće od 3. novembra širom Srbije. Ovu maestralnu komediju za sve generacije dočaraće iskusni Igor Đorđević, Zorana Bečić, Jelica Kovačević, Marko Gvero, Andrija Kuzmanović, ali i mladi i nadereni Nenad J. Popović, Tamara Šustić i Nikola Ugrinović.

Ostvarenje “Džem od kavijara” je maestralna komedija o muško-ženskim odnosima, sa nekada toplim, a nekada urnebesnim pristupom.

Priča počinje slučajnim susretom dvoje mladih koji se na prvi pogled zaljubljuju. Njihovoj ljubavi na put može samo stati prevarant koji koristi svoje zavodničke sposobnosti ne bi li od njih na neki način profitirao. Njegova žena i ljubavnica – dva sveta, dva senzibiliteta, pokazuju neverovatnu žensku solidarnost ne bi li ga raskrinkale i saznale da li njihova deca imaju budućnost kao par, ali da li vara i jednu i drugu sa – trećom, a možda čak i četvrtom ženom. Ostali, ali ne i manje zapaženi likovi dele njihovu svakodnevnicu, i neverovatno se dobro uklapaju u komično-apsurdnu atmosferu glavnih aktera i time prave celinu ove iznvanredne glumačke postave. Ova uzbudljiva komedija Apollon produkcije doneće bioskopskoj publici potpuno neočekivani rasplet koji će osvojiti srca svih generacija.

Prvi lokalni servis za gledanje filmova i serija “Apollon” je posle samo godinu dana od nastanka, u saradnji sa “Telekom Srbija” pokrenuo incijativu za snimanje cak 52 dugometražna filma u sopstvenoj produkciji. “Džem od kavijara” je prvi film iz ove produkcije koji će se pojaviti na bioskopskom repertoaru, a čeka nas još 51, što čini veći deo dosadašnje snimnjene domaće kinematografije.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram

Izvor Film i TV

Continue Reading

Advertisement