Connect with us

Domaće serije

HIT! KALKANSKI KRUGOVI dobijaju TREĆU SEZONU! A evo i KADA gledamo NOVE EPIZODE!

Ko su junaci novog ciklusa?

Published

on

Kalkanski krugovi 2

Kalkanski krugovi se spremaju za veliku završnicu snimanja druge sezone i lagani ulazak u postprodukciju. Sčedeći korak, naravno, jeste i dolazak serije na male ekrane, što će se, kako saznajemo dogoditi u prvoj polovini naredne godine. Međutim, ono što će gledaoce posebno obradovati, a što je potvrdio i reditelj Millan Karadžić, to je podatak da će serija najverovatnije dobiti i treću sezonu.

Ostalo je nešto manje od mesec i po dana do završetka snimanja druge sezone serije „Kalkanski krugovi“, po scenariju Đorđa Milosavljevića, pod rediteljskom palicom Milana Karadžića.

– Cela priča “Kalkanskih krugova” je priča o Mioninom odrastanju i sazrevanju. Iako će preboleti Bojanovu smrt, moraće da se suoči i sa mnogo drugih problema, od kojih je onaj glavni sukob sa ocem Dejanom. Što se tiče Vere, ona se trudi da odustane od Dejana, pošto je svesna da joj ta veza nije donela ništa dobro. Opet, ona od Dejana ne može da odustane, dok god je on u Dolu i njenoj blizini. A kao što ćete već videti, Dejan se vratio u Dol da tu i ostane – poručuje scenarista serije Đorđe Milosavljević.

Na pitanje u kakvim su rodbinskim vezama Dejan (Vojin Ćetković) i Svetlana (Nina Janković) i da li će se u novim epizodama razjasniti poreklo Baba Gube, scenarista Milosavljević odgovara:

– Dejan i Svetlana su potomci Vidosave Marković, koju su u Dolu znali kao Baba Gubu, osuđenu na život u okviru “kalkanskog kruga“. Njihovo poreklo je svojevrsna kletva, koja pritiska neke porodice iz Dola. S druge strane, to je i blagoslov, pošto su od Vidosave nasledili i neke vrline. Što se tiče Baba Gube, delimično će se u novim epizodama razjasniti njeno poreklo. U nastavku ćemo videti da je Baba Guba u stvari samo jedna od čuvarki Zabrana, čije poreklo seže dalje u prošlost. To je deo mitološke slike oko Dola i Zabrana, koja se razvija paralelno sa pričom o porodici Matić – poručuje Milosavljević dok Karadžić otkriva šta nas čeka u novoj sezoni.

– U nastavku nas čeka još više misterija i tajni. Druga sezona je i produkciono mnogo zahtevnija zbog mnoštva elemenata mistike, horora i atraktivnih akcionih scena. Novim epizodama pečat će dati stari bunar koji je i glavni izvor tajni. U nastavku ćemo gledati sve glavne junake, a ekipi se priključuju i novi likovi koje će igrati Nebojša Dugalić, Paulina Manov, Marija Vicković, Ana Sakić i mnogi drugi. U novim epizodama imaćemo i flešbekove i to će biti možda i najteže za realizaciju, jer se vraćamo u srednji vek, vreme gubavaca, Despota Stefana Lazarevića. Inače, najteže će biti uraditi specijalne efekte i animaciju, čega ima mnogo u seriji, pogotovo u scenama gde se te dve stvari kombinuju – ističe Karadžić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram

Izvor Film i TV/24sedam/Blic

 

Advertisement