Kulinarski vodič kroz britansku obalu stiže nam na kanal 24KITCHEN 26. oktobra, a pratićemo ga radnim danima u 14.00 u emisiji “Najbolje kuhinje britanske obale”. Restoranska kritičarka Grejs Dent i kuvar Ejnsli Hariot vode nas na putovanje kroz najbolje primorske lokacije Britanije. Neke od destinacija su Južni Devon, ostrvo Vajt, Karmartenšir, Aberdinšir i Norfok (Norič i Grejt Jarmut). U svakom mestu, koje Grejs i Ejnsli odaberu, kulinarski duo odseda u smeštaju sa sopstvenom kuhinjom, i u jednom luksuznom hotelu.
Usput upoznaju vlasnike i vrhunske kuvare dok uživaju u jedinstvenom ambijentu. Iz svoja dva smeštaja, kuvari istražuju lokalne atrakcije i najbolje, ali manje poznate restorane. Bez obzira na to da li su u pitanju pristaništa, čajevi s mlekom ili kesica čipsa u automobilu nakon šetnje plažom, ovaj serijal otkriva da Britanci najviše vole putovanja do obale. U prvoj epizodi, dvojac Grejs – Ejnsli naoružan kutlačama, kašikama, noževima, tiganjima, a pre svega dobrim raspoloženjem, istražuje Karmardenšir, u Velsu. I ne očekujte da ćete na njihovom meniju naći nešto raskošno. Ne, njih dvoje će jesti keksiće, šniclu i tradicionalni paprikaš cawl. To će ih “držati” do sledeće “Najbolje kuhinje britanske obale”.
Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE
Foto Promo 24KITCHEN