Connect with us

Emisije

ADAM I PO: MALEZIJA U AUSTRALIJI – Kulinarska emisija na kanalu 24KITCHEN

Od 5. novembra, subotom i nedeljom u 14.00

Published

on

Adam-i-Po-Malezija-u-Australiji

Vikend je idealno vreme za dobru kuhinju, kvalitetna jela i ukusne zalogaje oko kojih će se okupiti čitava porodica. To je vreme za smeh i pažnju prema najmilijima, u ovom suludom, modernom ritmu života koji nam ne dozvoljava da se preko radne sedmice vidimo na duže od nekoliko minuta dnevno. Zato je vikend upravo i pravo vreme da se upoznate sa novim majstorijama u kuhinji, koji nam na kanal 24Kitchen donose emisije “Adam i Po: Malezija u Australiji”, a koju ćemo od 5. novembra, premijerno gledati baš vikendom – subotom i nedeljom u 13.00.

Jedan od najpoznatijih kuvarskih tandemskih šefova Australije – Adam Lijav i Po Ling, udružuju se da bi istražili svoje malezijsko nasleđe u avanturi bogatoj aromama i smehom. Malezija, kao i Australija, predstavlja interesantnu mešavinu kultura, naroda i raskošne trpeze. Dvoje prijatelja dele malezijsko nasleđe i detinjstvo provedeno u Australiji, a sada zajedno istražuju šta je to što ove dve države čini tako neverovatnim, pronalazeći inspiraciju za malezijska jela u svojoj domovini.

Simpatični dvojac Adam-Po traga za svežim sastojcima u Australiji, od tasmanijskog morskog uha do zapadnoaustralijskog jastoga, kako bi napravio omiljene malezijske klasike, poput sočnog goveđeg rendanga i hrskavog roti kanaja. Pogledajte kako će pripremati i ukusna malezijska jela na australijski način, usput dobijajući savete od lokalnih farmera, malezijskih iseljenika, pa čak i od jedne – nećemo vam sada otkriti koje – holivudske zvezde!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo 24KITCHEN

Advertisement