Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 577. epizoda: Olegova sestra ima novi POKVARENI PLAN! Evo i KOJI!

Hoće li Irma povrediti Zlatiće?

Published

on

Igra sudbine 577. epizoda: Istorija se ponavlja! Igra sudbine ne prestaje da intrigira i taman kad ste pomislili da smo doživeli sve što smo mogli, stiže novi šok!

Irma smišlja novo zlo. Mali Zlatići su u velikoj opasnosti. Šta je ovog puta naumila Olegova sestra i Nikšina ćerka? Hoće li naškoditi svojoj deci?

U vrtići Kan Holdinga susrešće se Una i Žaklina. Žaklina će raskrinkati Unine laži, ali će i otkriti da je Luka proveo noć kraj nje. Una i ne shvata da ima novog neprijatelja. A Žaklina nije Zvrk. Sledi OPASAN OKRŠAJ!

Strahinja je spreman na sve da sazna gde su Nada i Ruža. Nažalost, čekaju ga LOŠE VESTI! I nažalost, moraće nešto i da učini zauzvrat.

Posle silnih muka i briga koje je zadao porodici Kanački, Nikši Korlatu je konačno odzvonilo. Ada više nema strpljenja za njega. Nakon što je od Alekse saznala šta sse dogodilo Milinoj i njegovoj bebi odlučila je da na sve stavi tačku.

Ada odlazi kod Nikše, ali ne na još jednu rundu praznih pretnji. Sa sobom je ponela pištolj, a za njega ima samo jednu poruku – došla je da ga ubije! Hoće li tu pretnju zaista i ostvariti saznaćemo u narednoj epizodi serije „Igra sudbine“.

U međuvremenu, Sara Berger odlučuje da okrene leđa svojoj dugogodišnjoj prijateljici Barbari i pristane na saradnju sa urednicom Kan televizije svesna da mora da zaštiti svoj život.

Ni Gala ne gubi vreme. Poput pauka plete mrežu oko Tiće Lenjina. Hoće li Pančeta ostati mirna i nema na provokaciju kojoj je ovog puta svedočio i sam Ivan. Nova epizoda će pokazati.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement