Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Šta nas čeka OVE NEDELJE? Stiže 5 VELIKIH ŠOKOVA! Vid i Una će UBITI LUKU!? Ali to je TEK POČETAK!

Hoće li Ada ubiti Nikšu, ko je Sara Berger i koju tajnu kriju BUHE?

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine sa novim ciklusom dokazuje da ima još ideja kojima će čak i one najskeptičnije fanove uveriti da će i te kako šta ponuditi u obećanih novih 1.000 epizoda.

Mnogi su sumnjali u to da će posle skoro 600 epizoda popularna sapunica koja nas zabavlja već tri godine moći da opstane još toliko, ali čini se da su se prevarili. Epizoda emitovana u nedelju 30. oktobra uspela je da nas iznenadi sa novim zapletima, ali i mnogo dinamičnijim scenama u kojima se manje sedi, a ima sve više akcije, ali i inovativnijim rediteljskim pristupom. Iako su flešbekovi, kao očigledan novi scenaristički pravac kojim se Žarko Jokanović potrudio da razmrda ustaljeni šablon, prilično česti, priznajemo – efikasni su.

Ukratko, utisak je da Igra sudbine tek dobija zalet sada kad se u sadržajnom pogledu odvojila od scenarija originalne telenovele na kojoj je i bila zasnovana, te je scenaristi, ali i producentskom timu odrešila ruke. A šta nam donose nove epizode ove nedelje. Zna se – šokove.

1. Hoće li Ada Kanački zaista ubiti Nikšu Korlata?

Čini nam se da ovaj iako smeo plan stare tigrice nije i najpametniji. Iako je ona Ada Kanački, teško da bi se izvukla iz toga blata kojim bi ukaljala svoje ruke ubistvom Korlata. Pre verujemo da će Ada Nikšu staviti pod svoju kontrolu i iskoristiti ga za razotkrivanje onih koji su njeni stvarni neprijatelji. A tu dolazimo do sledećeg šoka.

2. Koja je Barbarina priča?

Deda Barbare Buhe očigledno je taj koji godinama unazad vuče sve konce i koji je angažovao sve Adine dosadašnje neprijatelje kako bi joj stali na put. Ko je deda Barbare Buhe? I zašto su i na koji način Barbarini roditelji upleteni u osvetu prema Kanačkima? Da li ovo sve, možda, ima veze sa porodicom Zalad? Da li je moguće da je Barbarina porodica na neki način povezana sa majkom Nore i Vida?

3. Ko je Sara Berger?

Verovatno jedan od najmisterioznijih likova nove sezone serije Igra sudbine jeste doktorka Sara Berger. Iako se čini da je ona samo obična psihijatrica, postaje sasvim jasno da je Sara Berger višestruki špijun. Osim što se odavno poznaje sa porodicom Barbare Buhe otkrivamo da ona radi i za nekoga ko direktno nije povezan sa njima, a radi o glavi i Kanačkima i Buhama. Takođe, Barbara i njena porodica Sari su velika pretnja i zbog nečega, a ne znamo još čega, Saru drže u šaci. Ona će u novim epizodama uz pomoć radoznale direktorke Kan televizije krenuti o konačni obračun sa svojim neprijateljima. Ali ostaje pitanje za koga Sara stvarno radi.

4. Žaklina i Luka će se pomiriti?

Iako je Žaklinin plan da Luku prevarom vrati sebi i ponovo probudi u njemu zaspalu ljubav, čini se da bi taj plan mogao i da urodi plodom. Nažalost, Luka je sebi potpuno zakomplikovao ljubavni život i stavio se u bezizlaznu situaciju. Koga će njegovo srce odabrati – Unu Zvrk, Žaklinu ili će se vratiti bivšoj ženi Uni Hristić?

5. Vid i Una se udružuju! Ubiće Luku?

Una Hristić i Vid snažnije nego ikad imaju motiv da se udruže u osveti Luki. Hoće li Unu poneti Vidovo ludilo i da li će zbog ljubomore prema Žaklini i sopstvene mržnje prema porodici Kanački pristati na Vidov brutalni plan – hoće li njih dvoje zaista ubiti Luku?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement