Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 579. epizoda: Barbarin plan je PROPAO! Izdaće je neko kome je NAJVIŠE VEROVALA! Evo i KO!

Gotova je!

Published

on

Igra sudbine 579

Igra sudbine 579. epizoda: Uzbuđenjima nema kraja. Popularna sapunica, čini se, tek hvata zalet. A sukob između Ade Kanački i njenih neprijatelja dolazi do kulminacije. Postavljaju se dva važnja pitanja, a na oba ćemo dobiti odgovor u narednoj epizodi. Hoće li Ada ubiti Nikšu i ko je oteo Barbaru?

Barbara je bila sigurna da drži sve konce u svojim rukama. Međutim, jedno nije očekivala. Izdaju. Sofija Šubarević odlučila je da se vrati na scenu u velikom stilu. Otmicom. I to druge najveće zlobnice u seriji – Barbare Buhe

Iako se čini da je Ada nikad sigurnija u svoju nameru da presudi zlotvoru Nikši Korlatu koji je njenu porodicu zavio u crno, sledi novi preokret.

Nikša nije odgovoran za smrt Adinog nerođenog unučeta. A upravo ta informacija spašće mu život.

Nikša moli Adu da mu poštedi život, a zauzvrat će joj otkriti ko je pravi ubica Milinog i Aleksinog deteta.

Hoće li ti biti dovoljno da Ada spusti pištolj? Da li će Nikša Korlat morati da učini još nešto da bi se izvukao od strašne sudbine?

Saznaćemo u narednoj epizodi serije „Igra sudbine“.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement