Connect with us

Top Story

ON JE NAJBOLJI NEGATIVAC! Publika je ODLUČILA: Evo kome je dodelila ovu LASKAVU TITULU!

Od njega, kažu, nema boljeg

Published

on

Negativci-domace-serije

Bilo da ih volimo, mrzimo, ili volimo da ih mrzimo, bez loših momaka nijedna serija ne bi bila toliko popularna. Negativci su okosnica svake radnje, nezavisno od žanra, a sa hiperprodukcijom domaćih serija mnogi domaći glumci dobili su šansu da se oprobaju u ulozi dežutnih TV zloća, i to u rangu onih koje gledamo u holivudskim ostvarenjima.

U poslednjih nekoliko godina desetak negativaca se posebno izdvojilo, a među njima su se našli Mitar iz “Crne svadbe”, Dardan iz “Bese”, Hamed iz “Državnog službenik”, Krojač iz “Senki nad Balkanom”, Crveni iz “Južnog vetra”, Bubon iz “Klana”, Zoro iz “Tajkuna” i Miša Zvornik iz “Ubica mog oca”.

U nedavnoj anekti, koju smo sproveli na našem Instagram profilu, gde smo pratioce pitali da od navedenih biraju najboljeg negativca, ubedljivu pobedu odneo je Dardan iz serije “Besa”.

Slavni glumac Arben Bajraktaraj, koji je oživeo ovog opakog kriminalca, dobio je mnogobrojne pohvale na račun svoje glume.

“Dardan je odglumio za 10!”, “Dardan institucija”, “Dardan je neprevaziđen”, “Dardan, legendarna gluma”… samo su neki od komentara u kojima se hvali izvedba Arbena Bajraktaraja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FILMITV.RS (@filmitv.rs)

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Adrenalin, Režim, Firefly

Advertisement