Connect with us

Domaće serije

ŠOK! Da li IGRA SUDBINE prelazi na TV PINK? Evo ODGOVORA!

„Igra sudbine“ kreće stopama „Zvezda Granda“?

Published

on

Igra sudbine

Kraj oktobra, kada je reč o medijskoj sceni, protekao je u žestokom obračunu SBB-a i televizija PRVA i B92. Nakon što je sa TV Prva na ružičaste TV talase odletelo čitavo jato najgledanijih formata među kojima i emisije „Zvezde Granda„, „Nikad nije kasno„, „Grand specijal“ i „Praktična žena„, a što je donekle označilo i približavanje korporacije Pink produkciji United Media, usledile su i vesti o potpunom ukidanju TV Prva i njenih kablovskih kanala, kao i TV B92 u SBB ponudi.

Sasvim logično, zapitali smo se kakva sudbina čeka najpopularniji program TV Prva, seriju „Igra sudbine„. Spor je u međuvremenu rešen. Prva sa svim svojim kanalima, kao i B92 ostaju u SBB ponudi, kompromis je postignut, ali da li je tu kraj medijskim turbulencijama?

Vođeni time da su mnoge udarne emisije TV Prva promenile kanal emitovanja, ali i da su neka od zaštitnih lica ove televizije odlučila da napuste matičnu kuću među kojima i Danijela Buzurović, koja je odlučila, kako je to istakla u jednom od intervjua – da pređe na televiziju Nova S, i da se vrati među svoje, zapitali smo se šta će biti sa serijom Igra sudbine.

– Verujem da neće biti velikih promena, i da će se za sve naći rešenje – kratko je prokomentarisao za naš portal Danijel Đurić, jedan od producenata serije Igra sudbine nekoliko dana pre nego što je dogovor SBB-a i Prve bio postignut, i izgleda da je bio u pravu.

– Za sada nemamo vesti o tome da i seriju Igra sudbine čeka ista sudbina kao i ostale emisije TV Prva koje su prešle na našu televiziju, ali ako do toga dođe, znaćete prvi – nezvanično su za naš portal potvrdili sa TV Pink.

Pitanje o sudbini serije „Igra sudbine“ upućeno je zvaničnim putem i TV Prva, ali odgovor još nije stigao.

Za sada Igra sudbine ostaje najgledaniji, a samim tim i najprofitabilniji proizvod ove televizije, pa pretpostavljamo da ga se Prva neće odreći. Ipak, pre dva meseca niko nije mogao ni da nasluti da će Grandovo jato promeniti kanal i prepoznatljive crveno-bele tonove zameniti ružičastim nijasnama. Ipak, čuda se dešavaju, a ako nas je Igra sudbine nečem naučila to je da je u životu sve moguće.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Aleksandar Krstović

 

 

 

Advertisement