Connect with us

Serije

ČIKAŠKA HITNA POMOĆ: Medicinska drama na kanalu FOX LIFE

Od 8. novembra, radnim danima u 19.00

Published

on

Cikaska-Hitna-pomoc

Od Emijem nagrađenog izvršnog producenta Dika Volfa (franšiza “Red i zakon”), dolazi nam drama iz čikaške priče koja se bavi napetom atmosferom u novom urgentnom centru i prati živote izuzetnih lekara, sestara i ostalog osoblja. Medicinski heroji Čikaga takođe će se sresti i sa likovima iz serije “Čikago u plamenu”. A drame koje spajaju čuda koja se dešavaju među lekarima i pacijentima i koje su smeštene u enterijer bolnice ili urgentnih centara “po inerciji” su uzbudljive, pune adrenalina i priče koje već godinama gledaoce drže čvrsto prikovane za TV ekrane.

Takva je i serija “Čikaška Hitna pomoć” (Chicago Med), čiju prvu sezonu kanal FOX LIFE emituje od 8. novembra, radnim danima u 19.00. Kroz 20 epizoda upoznaćemo osoblje novog Urgentnog centra bolnice Gafni Čikago, koje će doživeti vatreno krštenje kad im svečano otvaranje prekine sudar voza. Najveštija lekarska ekipa u gradu spasava živote dok sami lekari pokušavaju da se snađu u svojim jedinstvenim i, naravno komplikovanim, međuljudskim odnosima…

Glavne uloge: Nik Gelfus (Vil Halsted), Merlin Beret (Megi Lokvud), S. Ipata Merkerson (Šeron Gudvin), Oliver Plat (Danijel Čarls), Brajan Ti (Itan Čui), Tori Devito (Natali Mening) i Jaja Dakosta (Ejpril Dakosta).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement