Connect with us

Serije

BOUNS: Popularna krimi-drama ponovo na kanalu FOX

Od 4. novembra, radnim danima u 16.15

Published

on

Bouns

Forenziku su gledaoci dočekali raširenih ruku kada je ušetala u filmove i serije, jer bi svako da zaviri u “taj svet” i vidi kako beživotno telo “govori” o tome šta se dogodilo i kako je neko umro. A kada kosti “progovore”, onda se to pretvara u pravo malo čudo na ekranu, kakvo je, ispostavilo se to još davno, postala serija “Bouns” (The Bones) čim se 2005. pojavila pred TV publikom. Ljubav gledalaca prema junacima ove serije i načinu na koji je urađena dokazale su i dve nominacije za Emi nagradu, kao i brojna priznanja koja jesu završila u njihovim rukama.

Detektivska drama u kojoj forenzički antropolog Temperens “Bouns” Brenan, koja nalazi tragove u kostima žrtava, radi sa specijalnim agentom FBI Silijem Butom na istraživanju ubistava koje klasične metode ne rešavaju. To je glavni dvojac – među kojima se kasnije rađa i ljubav – serije “Bouns”, čiju prvu sezonu kanal FOX emituje od 4. novembra, petkom u 16.15.

Priča je labavo zasnovana na knjigama američkog forenzičkog antropologa Кeti Rajks, kojoj dr Bouns odaje počast baš u prvoj epizodi kada kaže da je “sledeći najbliži forenzički antropolog posle nje u Montrealu”, jednom od mesta gde je smeštena originalna radnja iz romana, za razliku od serije koja se odigrava u Vašingtonu. Od 2005. do 2017. godine snimljeno je 246 epizoda serije “Bouns”.

Glavne uloge: Emili Dešanel (Temperens Brenan), Dejvid Borijanaz (Sili But), Mikajla Konlin (Andžela Montenegro), Erik Milegan (Zak Adi), Ti Džej Tajn (Džek Hodžins), Tamara Tejlor (Kamil Sarojan).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement