Connect with us

Emisije

ĆORKIRANI U INOSTRANSTVU: 15. sezona na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Od 7. novembra, ponedeljkom u 23.00

Published

on

Corkirani-u-inostranstvu

Skot Кembel i Lusi Bejker su britanski putnici uhapšeni u Meksiku. Sandra Gregori je lišena slobode na Tajlandu, dok je pokušavala da prokrijumčari heroin u Japan. Marku Noulsu su lisice na ruke stavljene u Sidneju, nakon što je pokušao da unese kokain iz SAD u Australiju. Britansko-francuski putnik Pirs Ernu, uhapšen je zbog krijumčarenja 28 kilograma zlatnih poluga iz Hongkonga u Nepal. Američkog avanturistu Glena Hegstada, kidnapovala je kolumbijska Nacionalna oslobodilačka armija. Novinare Skota Tejlora i Zejnep Tagrul oteli su pobunjenici, koji ih optužuju da su, možda, američki špijuni…

Ove i slične priče donosi serijal “Ćorkirani u inostranstvu”, čiju 15. sezonu kanal NATIONAL GEOGRAPHIC emituje od 7. novembra, ponedeljkom u 23.00. Kroz 10 jednočasovnih epizoda, pratićemo najsmelije i najopasnije kriminalce na svetu – od krijumčara droge koji je postao ratni heroj do kralja ulica Latinske Amerike i narko-kralja feministe, kako padaju u ruke zakona, ostaju bez slobode u najopasnijim zatvorima na svetu i shvataju pravu cenu kriminala.

Prva sezona ovog uzbudljivog serijala snimljena je 2006. godine, a neke epizode su priče koje su postale poznatije nakon što su iskorišćene kao teme za filmove. Neka od tih ostvarenja, koja su postala izvestan “rimejk” na ovaj način su – “Ponoćni ekspres”, “Dobri momci”, “Đavolji dvojnik”, “Argo”, “Gospodin Dobrica”, a u manjoj meri, sa pričom Frenka Кalote, i film “Кazino”, reditelja oskarovca Martina Skorsezea, u kome i igraju oskarovci Robert de Niro i Šeron Stoun.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement