Connect with us

Top Story

Iz produkcije serije IGRA SUDBINE stižu dva nova projekta: POSLEDNJI STRELAC i SKELA! Evo o čemu je REČ!

Nikola Burovac najavljuje nove projekte!

Published

on

Igra-sudbine-cetvrta-sezona

Igra sudbine serija je produkcije Innovative koja je i sa novom sezonom potvrdila da nema u planu da prepusti tron najgledanijeg TV sadržaja na našim malim ekranima, ali i da uspori ritam u maštovitim zapletima i intrigama. Pred nama je jubilarna 600. epizoda popularne serije, a kako najavljuje producent Nikola Burovac – do 1000. nema stajanja.

– Ponosan sam što kao produkcija stojimo iza ove serije. U nastavku nam slede novi preokreti, biće tu i nekih povratnika iz ranijih epizoda, zanimljivih novih likova, kao i promene u samoj radnju, malo ćemo krenuti i u nekim drugim pravcima,. Gledaocima svakako neće biti dosadno. Žarko Jokanović priču vodi u čak i za nas neočekivanim pravcima, tako da niko od nas ne može ni da nasluti šta će se sve u seriji dogoditi za nekih mesec dana – poručuje Burovac, dodajući za koji dan počinje i snimanje druge sezone serije „Mala supruga“ koja će se razlikovati u odnosu na prvu, i to ne samo po žanru.

– Druga sezona imaće elemente trilera, a biće i razlike u samom nazivu serije. Imaće taj nastavak „Mala supruga: Gresi prošlosti“ – otkriva za Film i TV producent.

Inače, iz iste produkcije, a u koprodukciji sa kompanijom ArtVista stižu dva nova projekta, filmovi „Poslednji strelac“ i „Skela“.

Nikola Burovac

„Poslednji strelac“ nastao po ideji Nikole Burovca akcioni je triler u kom će glavnu rolu inspektora Kuruzovića igrati Ljubomir Bandović.

– Kuruzović posle smrti voljene supruge provodi dane sa svojim ljubimcem, jazavičarom Čedom, pomirivši se sa besmislom života, sve dok se u njegov život ne vrati balkanski kriminalac Atanasije koji je i odgovoran za smrt njegove supruge. Tu počinje akcija koju predvodi Baltazarević a kog će igrati Miloš Timotijević. Snimanje počinje u decembru, a posle kraće pauze nastaviće se na proleće dok je premijera zakazana za jesen naredne godine. Sccenario potpisuje Branislav Janković, a režiju Goran Nikolić – ističe Burovac.

Iz iste produkcije stiže i film „Skela“, prvi regionalni film smešten u ženskom zatvoru. Reč je o mističnom psihotrileru koji oslikava odnose ljudi u ograničenom prostoru. „Skela“ je priča koja predstavlja glas zatvorenica i daje direktan prikaz i razumevanje života bez slobode. Od ovog filma očekujemo mnogo, jer je po umetničkom pristupu zamišljen blisko ostvarenjima koje gledamo na Netflixu, i verujem da mu se smeše mnogobrojne nagrade – poručio je za naš portal Burovac.

Scenario „Skele“ potpisuje Maja Todorović, a režiraće ga Milan Karadžić i Tea Puharić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV/Super TV

Foto Printscreen

Advertisement