Connect with us

Sadržaj epizoda

Od jutra do sutra 39. epizoda: ŠOK! Marko se PROBUDIO iz KOME! Da li je PREVARI došao KRAJ?

U petak, 4. novembra, od 21.00 na TV Prva

Published

on

Od-jutra-do-sutra-39-epizoda-Marko

Od jutra do sutra 39. epizoda: “Mića” iz doma zamera Damjanu kako je iskoristio donaciju za napuštenu decu da bi ponovo skrenuo pažnju javnosti na sebe. Damjan mu se pravda da mu to nije bila namera, ali ovaj mu ne veruje.

Nakon što je Mira udarila šamar Petri, zbog njene izjave o usvajanju dece iz doma, ćerka joj govori da nije normalna i da bi trebalo da porazgovara sa nekim o svom ponašanju.

Anđelka je u domu za stare, gde ispituje Divnu o tome da li je Jelica pominjala nekakav zlatnik. Divna joj govori da je imala “epizodu” da je ona Markova baba, ali da niko ne veruje u to.

Voja se raspituje kod Radeta da li bi mogli da dođu u problema ukoliko se zaista ispostavi da je žena koju je Dejan intervjuisao Markova biološka majka. Rade mu govori da bi mogli da zaglave zatvor na 20 ili 30 godina.

Dok gleda prilog o Marku Todoroviću i njegovoj donaciji na televiziji, Žana komentariše pred usnulim Markom kako će sada mnoge žene da se jave da su mu majke. U tom trenutku, Marko se budi iz kome! I rukom poseže ka ekranu televizora.

U seriji “Od jutra do sutra”, koja bi trebalo da ima 290 epizoda, glavne uloge tumače: Ivana Dudić, Milutin Milošević, Branimir Popović, Toni Mihajlovski, Jelena Gavrilović, Mina Lazarević, Milan Kalinić, Dragana Mićalović, Iva Štrljić, Milorad Damjanović, Miljan Davidović, Miloš Vlalukin, Jelena Đukić, Jana Milić Ilić, Vladimir Nićiforović, Srna Lango, Rade Maričić, Lora Orlović, Zlatko Rakonjac, Vesna Stanković, Bora Nenić, Isidora Vlček, Uroš Jovčić, Mina Nenadović, Snežana Dakić, Tašana Đorđević, Dušan Kaličanin, Mirjana Đurđević, Branko Vidaković, Milan Tošić, Ljiljana Jakšić, Mihailo Laptošević, Maja Stolić i Uroš Bubanja.

Scenario potpisuju Danica Nikolić Nikolić, dok su za rešiju zaduženi Mihailo Vukobratović, Stanko Milošević i Aleksandra Elčić Čelanović. Producentkinja serije je Svetlana Drinjaković.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement