Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 583. epizoda: ŠOK! Sofija će pokušati da UBIJE BOŽIDARKU? Evo i ZAŠTO!

U ponedeljak 7. novembra na TV Prva

Published

on

Igra sudbine 583. epizoda: Božidarka i Nemanja su zabrinuti za Sofijino stanje. Oni ne znaju kako da se postave prema onome što je Sofija uradila. Znaju da je ubica, ali više nisu sigurni da mogu da je štite. Božidarka se dvoumi. Hoće li ćerku prijaviti policiji? Poznajući Sofiju, u stanju afekta mogla bi da učini svašta. Možda čak i da nasrne na majku!

Za to vreme Strahinja kreće na seanse kod psihijatrice Sare Berger. Prvi sastanak protiče veoma nategnuto. Hoće li Strahinja uspeti da progovori o onome što ga stvarno muči.

Silvana priča Jeleni da je u ljubavnoj vezi sa Coletom. Jelena je u šoku. Jasno joj je da Silvana po običaju „lupa“, ali, ipak se pita – ima li vater u ovom dimu?

Inspektor savetuje Donku da ne širi priču o tome da je Barbara još živa. On joj govori da samo ona i Vukašin uz njega znaju istinu o Barbarinoj sudbini. Ipak, Donka ga podseća na to da osim njih za to što se dogodilo Barbari znaju i oni koji su je oslobodili.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

Advertisement